Det liberale skibbrud

Forbrydelse og straf, Londonistan, Multikultur, islam — Drokles on April 10, 2007 at 8:10 am

Tesen om at en stat bare er en ramme for lovgivning og alt bare skal udfolde sig frit derinde ligger stadigt mere underdrejet. Det liberale og åbne engelske samfund ser ud til at gå mere og mere op i limningen. Fra BT

Ungdomsvolden i London er tilsyneladende helt ude af kontrol. Den 14-årige Paul Erhahon blev det syvende offer i løbet af få uger.

Den britiske teenager blev stukket ihjel i Leytonstone, som ligger i storbyens nordøstlige del. En 15-årig kammerat blev samtidig alvorligt såret.

Politiet har anholdt to andre teenagere, en bare 13-årig dreng samt en 19-årig, som de mistænker står bag drabet.

Myndighederne mener, at der bare i London findes 169 ungdomsbander med ca. 5000 medlemmer.

- Mange af de unge mennesker bærer kniv, hvilket de anser lige så almindeligt som at bære mobiltelefon. Der går tre knivdrab for hvert mord med skydevåben, siger en repræsentant for politiet, Norman Brennan, til The Telegraph.

En gang kunne det engelske politi klare hverdagens problemer med en hundefløjte og en god dosis høflighed. Nu ser vi en stigende brutalisering mellem den engelske stats individer. Man skulle tro, at de er hørt op med at se sig selv, som del af ét fællesskab.

Nogen savner måske en fastere samfundsorden og der har Londonborgmester Ken Livingstone måske en løsning. Fra Sahppo

 I Europa kan Qaradawi stadig rejse frit og nyder stigende popularitet. Han hyldes med tilråb om takbir (erobring, ekspansion) på konferencer i London og støttes af Storbritanniens største muslimske paraplyorganisation, Muslim Council of Britain, der betegner ham som en ”fremragende lærd” og en ”fornuftig og forstående stemme”.

Londons borgmester, Ken Livingstone, også kendt som ”Røde Ken”, modtog i sommeren 2004 den ”moderate” islamiske lærde med åbne arme, da Qaradawi sammen med den kendte prædikant Tariq Ramadan var i byen for at lede det første møde i organisationen Prohijab, hvis formål er ”lægge pres” på europæiske politikere og organisationer for at få accepteret kvinders ret til at bære hovedtørklæde.

Så er vi mere rolige.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress