Mode der dræber

Diverse — Drokles on April 10, 2007 at 4:06 am

Fra Politiken

Den colombianske oprørsgruppe FARC, som står på EU’s terrroliste, kørte en rød pick-up op foran politiets seksetagers hovedkvarter i den colombianske by Cali.En mand sprang ud og kørte væk på en ventende motorcykel, fortæller vidner ifølge AP

En mand sprang ud og kørte væk på en ventende motorcykel, fortæller vidner ifølge APKort efter sprang den røde pick-up i luften. Bilbomben destruerede politiets hovedkvarter, og det kostede en forbipasserende taxichauffør livet. 34 mennesker blev såret, heriblandt 14 politifolk og tre børn.

Desuden blev omkringliggende forretninger smadret.

Den danske forbindelse
I 2006 fik et dansk firma trykt t-shirts med FARC skrevet på brystet. Meningen var, at overskuddet skulle gå til FARC, som ifølge egen selvforståelse kæmper for at mindske gabet mellem rig og fattig i Colomibia.

Danskerne blev senere anholdt og er nu tiltalt efter den danske terrorlov. Fighters + Lovers, som firmaet hed, fik indsamlet 24.000 kroner, men de er alle konfiskeret af politiet.

Men mon ikke Fighters + Lovers mener, at det er det hele værd?

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress