Skræmmekampagne

Diverse — Drokles on July 28, 2010 at 6:46 am

Fortalerne for den katastrofale menneskeskabte globale opvarmning slog for få år siden til lyd for at vi nærmede os et tippingpoint. Det vil sige at klimaet lige netop blev så varmt at det satte gang i en række selvforstærkende processer, der løb ud af kontrol i en endu værre opvarmning. Effekten af det ønskede chock udeblev i nogen grad og advarslerne faldt et mindre hysterisk leje. Men ny skrues der igen op for truslerne i Scientific American

Climate change’s impacts on crop yields may force as many as seven million Mexicans to emigrate to the U.S. over the next 70 years, according to research published July 26 in the Proceedings of the National Academy of Sciences. The study is among the first to attempt to put hard numbers on questions about “environmental refugees” that may be caused by climate change.

“There is a significant response of emigration from Mexico to past climate variations,” says atmospheric scientist Michael Oppenheimer of Princeton University, an author of the study. “Climate changes predicted by the global circulation models would cause several percent of the Mexican population to move north [if] all other factors are held constant.”

Om ikke Jordens så dog civilisationens undergang. Måske kan man følge min træners gamle råd og gå det væk

The annual Walk Against Warming will be held in a city or regional centre near you. Check out the locations in your state be visiting http://www.walkagainstwarming.org/

Eller også kan man bare bede dem gå hjem.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress