Med på hvilken galaj?

Godheds-industrien, Israel, islam, venstrefløjen — Drokles on July 20, 2010 at 7:59 am

På venstrefløjen er det et etableret faktum at Israel er en illegitim stat og at Mellemøstens og endda en del af den islamiske verdens problemer og vrede naturligt har rod her. Og da intet og ingen jo kan være værre end det onde selv så hopper man tossegodt ombord med hvem som helst der vil “udfordre Israels hegemoni”. Men man burde måske se lidt mere på sine kæmpende mørklødede kammerater for at forstå Israels handlinger og påståede paranoia. Jerusalem Post

Germany has banned the Frankfurt-based Foundation for Human Rights and Freedoms and Humanitarian Relief (IHH) because it “fights against Israel’s right to exist.”

“Organizations that operate from German soil, directly or indirectly, with the aim of fighting Israel’s right to exist, have forfeited their right to freedom of association,” Germany’s Interior Minister Thomas de Maiziere said on Monday.

Og USA overvejer ligeledes et forbud mod IHH også ifølge Jerusalem Post

The US State Department is considering adding Turkish Muslim charity organization IHH (The Foundation for Human Rights and Humanitarian Relief) to the list of foreign terrorist organizations, Fox News reported Thursday. The report came after the organization financed and operated the Gaza-bound Mavi Marmara on which nine people were killed in a confrontation with IDF soldiers.

(…)

Despite some resistance from within the Obama administration, Fox News sources said that sections of the US Treasury Department are actively investigating the Turkish Muslim charity organization in an attempt to list it as a terror group. The Treasury Department has voiced worries about IHH with Turish officials in the past, yet refused to comment on the alleged considerations.

Modstanden i det Hvide Hus mod officielt at knytte IHH til terror bunder nok i de potentielle udenrigspolitiske forviklinger da IHH flyder tæt sammen med den tyrkiske regering ifølge New York Times

The Turkish charity that led the flotilla involved in a deadly Israeli raid has extensive connections with Turkey’s political elite, and the group’s efforts to challenge Israel’s blockade of Gaza received support at the top levels of the governing party, Turkish diplomats and government officials said.

The charity, the Humanitarian Relief Foundation, often called I.H.H., has come under attack in Israel and the West for offering financial support to groups accused of terrorism. But in Turkey the group has helped Prime Minister Recep Tayyip Erdogan shore up support from conservative Muslims ahead of critical elections next year and improve Turkey’s standing and influence in the Arab world.

Det overvældende had til de jødiske folk i den muslimske verden bliver for venstrefløjen til en bizar bekræftelse på deres egen uerkendte antisemitismes rigtighed. Og så lader de sig lystigt lokke med på en hvilken som helst galaj i et selvbedragerisk nødhjælpsskjul. Men selv om millionen stehen hinter antisemitismus bliver man ikke godere af at skjule sig bag en dåse majs med overskredet udløbsdato.

4 Kommentarer »

 1. Venstrefløjen har tydeligvis besvær med at forstå og håndtere virkeligheden.

  slemt nok er marxisternes selvpålagte blindhed over for kulturelle fænomener.

  Men værre er, at intet tyder på, at den private sektor er ved at bryde sammen pga den marxistiske tese om profitratens faldende tendens. Den aktuelle krises årsag har intet med det at gøre, og profitraterne - i den grad det er muligt at måle dem - tyder snarere på en stigende tendens. Derimod er det den offentlige sektor, dens volumensyge og ineffektivitet, der i stigende grad er en belastning for samfundet.

  I en sådan verden, hvor venstrefløjen med store dele af det politiske system, er under pres, er Israels påstående ondskab blevet den sidste bastion, som man kan samle sig om og føle agt, som man har magt.

  Men denne illusion hviler også på en skrøbeligt grundlag. For selv om man bruger den muslimske verdens højtråbende og gudssantionerede jødehad som støtte, afsløres selvbedraget alligevel igen og igen.

  Comment by traveler — July 21, 2010 @ 6:54 am
 2. Snik-snak. Klima: http://jp.dk/klima/article2130571.ece

  Comment by Universalgeni — July 22, 2010 @ 5:32 am
 3. Jeg er helt enig Traveler. Jeg forbløffes til stadighed over venstrefløjens indædte insisteren på virkelighedsflugt.

  Comment by Drokles — July 24, 2010 @ 6:51 pm
 4. Ja-ja Universalgeni, jeg skal nok.

  Comment by Drokles — July 24, 2010 @ 6:53 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress