Klima-idiot sætter nye standarder for vrøvl

Globalisering, miljø — Drokles on April 3, 2007 at 4:20 pm

Det er ikke nogen nyhed at høre idioti på DR men sjældent så massivt, som d.27. marts da Uffe Rasmussen fra Danmarks Naturfredningsforening på P1 Debat argumenterede for at det ødelagde klimaet at få børn i Danmark da Jorden var overbefolket. Danskerne udledte mere CO2 pr. indbygger end man gjorde i den 3. Verden og derfor var de Konservatives 3-barns-politik “komplet uansvarlig”.

“Man skal i hvert fald lade være med at stimulere folk til at få flere børn fordi jo flere børn man bliver i et land, jo flere børn man bliver på kloden jo sværere får man ved at sikre en bæredygtig udvikling!”

Selv om man i et land som Danmark netop ikke har problemer med befolkningstilvækst (hvis vi altså føder vores egne børn, forstås). Vi er rent faktisk netto-ekspotører af fødevarer.

“Det er meget vigtigt at man ikke udsender signal om, at det er bedre, at vi bliver flere her på Kloden…..Det er jo meningsløst hvis alle lande begynder at tale på samme måde som Danmark….Et øget befolkningstal gør det sværere at nå en bæredygtig klode og hvis man vil foregå Verden med et godt eksempel så skulle man lave en bæredygtig politik med et faldende befolkningstal.”

Hvis vi nu stopper helt med at eksistere så ville det faktisk være optimalt og mon ikke venstrefløjen er med på den idé, da det betyder dansk kulturs (der jo slet ikke eksisterer) undergang og hvilken lykke ville det ikke være? Samtidig så er danskerne grimme og kedelige med deres lyserøde hud så menneskeheden får en æstetisk bonus oveni.

534px-africa_satellite_orthographic.jpg

Uffe Rasmussen citeres også for at have skrevet at “…magthaverne altid har vidst at jo større befolkningsgrundlag man havde jo flere soldater og produktion kunne man præstere” og afslører en plat marxistisk paranoia der hører en svunden tid til.

Han fortsætter med at bekymre sig over fødevareproduktionen i henhold til det areal der skal inddrives til landbrug. Det slipper han alt for let afsted med, da netop den teknologiske udvikling i Vesten har mere end fordoblet fødevareudbyttet af det eksisterende jordbrugsareal, noget man jo ikke evner i den overbefolkede del af Verden og aldrig selv finder ud af, da de knap magter at forstå det med støtte af en tusindtallig konsulenthær fra …TADA os her i Danmark. Ikke bar for de hjælp med at forstå landbrug, men også gode argumenter for ikke at sætte flere børn i verden end de selv kan brødføde, noget der falder på særdels gold jord og næppe vil blive mere forståeligt af, at man her i landet går foran med et eksempel.

Det religiøse kommer i mange former og her er arvesynden vulgariseret og iklædt videnskabelige floskler. Vi er i vores blotte eksistens syndere mod verden og driver dens undergang frem ved at sætte CO2 emmende børn i verden. Dine børn er en trussel Jorden. Husk at man kan nedsætte sin personlige udledning af drivhusgasser ved at skære ned på sit indtag af det miljøskadelige kål.

5 Kommentarer »

 1. Jeg mener nu nok at Uffe Rasmussen har ret i at jo flere mennesker vi er jo mere belaster vi naturen med CO2-udslip. Derfor har han ligeledes ret i at det er uansvarligt med en slags gentagelse af Hitlers politik, hvor nazisterne belønnede mødre som fødte x-antal børn.

  I dag kan du ikke finde noget område i Danmark hvor du ikke vil kunne høre en bil, en motorvej eller andet fra “civilisationen”. Dette en konsekvens af at vi har antaget en uantagelig mængde mennesker på Danmarkskortet. En konsekvens af økonomers og ublu virksomhedsejere ønske om vækst, vækst og vækst.

  Min tese er at vi rent faktisk godt kan klare os med 3 mill. indbyggere i Danmark og stadig ha’ plasma-skærme, biler og hvad der ellers behager menneskeheden af ovenstående værdigrundlag.

  Når det er sagt mener jeg ikke der skal lægges standarder for hvor mange eller hvor få børn den enkelte familie ønsker. Børn skal være produkt af kærlighed og ikke et produkt af garanterede børnehavepladser eller børnechecks.

  Hvis vi får smidt alle de 500.000 fremmede ud af landet kan vi kun glæde os over et faldende børnefødselstal, som vil give mindre stress og jag, og smukke naturoplevelse hvor de mange truede dyrearter (padderne er næsten udryddet) vil være en helt naturlig del af Danmark.

  Comment by Smukke Hvide — April 5, 2007 @ 10:48 am
 2. Gentagelse af Hitler? Hvilken modbydelig tankegang! Hvis man vil lette byrden for den hårdest belastede del af befolkningen der er netto-bidragyder af skat og leverer de fremtidige hænder på arbejdsmarkedet der skal betale den fortsatte velfærdsfest, så er man at sammenligne med Hitler?

  Det er ikke Danmark der er overbefolket Smukke Hvide, det er den 3. Verden.

  Vækst er godt for alle, hvilket du kan forvisse dig om næste gang du eller en af dine kære skal have et skud penicillin eller bare er lidt småsultne.

  Comment by Drokles — April 7, 2007 @ 10:17 am
 3. Kære ven, du blander to ting sammen: Nemlig den Globale overbefolkning og landet Danmmark.

  Globalt set er der eksplosiv vækst af mennesker og deraf følgende folkevandringer, for at få bedre levevilkår, til bl.a. Danmark. Dette er meget ulykkeligt, og vi må stoppe indvandringen til Danmark - der er vi måske enige :-)

  Den der med bidragydere af skat og udvikling af medicin du kommer med er ud fra devicen at vi ved faldende befolkingstilvækst ikke kan udvikle og sørge for ældre og modtagere af sociale ydelser. Argumentet har jeg hørt før, men meget tyder på at den teknologiske udvikling gør at der skal FÆRRE til at producere og udvikle. Med andre ord kan velfærd og udvikling sagtens vokse med færre indbyggere. Og bnp kan vokse pr. indbygger, selv med 3 mill. indbyggere.

  Så bliver du arrig over at jeg sammenligner nazisternes politik med argumenterne om at “Samfundet har brug for flere” osv. osv. Jamen kære ven, det VAR altså nazisternes politik. Historisk kendsgerning og ikke en døjt at gøre med at jeg har en citat:” modbydelig tankegang”

  I et demokratisk samfund får man børn fordi man ønsker børn - ikke ved “statsstyring”.

  Ved at sammenligne med vore nordiske lande har vi faktisk 3 (!) gange flere indbyggere pr. Km2. Nemlig:
  I Danmark: 125 indb / km2
  Nordiske lande: 25 indb. / km2

  Danmark har samme befolkningstæthed som Kina!

  Ved at være glad for og acceptere den faldende befolkningsvækst i Danmark får vi løst problemer som stress, støj, høje ejendomspriser og miljøproblemer. Ja selv sygdomme er betinget af dårligt miljø - høfeber eksempelvis.

  Jeg får lyst til at spørge vor er grænsen for befolkningens størrelse i Danmark? Som Holland?

  (Holland andrager samme størrelse som Danmark, men de er 3 gange flere end Danmark. Når hollænderne har ferie drøner mange op til Sverige og Norge for at få fred og ro).

  Comment by Smukke Hvide — April 9, 2007 @ 5:45 pm
 4. Kære ditto. Jeg lyder ofte mere brysk end jeg er. Godt at du holder hovedet koldt.

  Hitlers politik var at få flere børn så de kunne blive soldater i hans nazi-styre, hvilket ikke er konservativ politik (selv om jeg absolut ikke tilhører det parti). Han byggede også motorveje med henblik på sine erobringskrig. Man bliver ikke til Hitler bare fordi man vil have flere børn eller fordi man bygger en motorvej i Nord-Jylland. Det konservative forslag er ikke at sammenligne med Hitler. Det er et ganske harmløst forslag som man kan være enig eller uenig i.

  Det jeg reagerer på er at Danmark ikke er overbefolket og derfor ikke bidrager til overbefolkningen. Det gør derimod de lande der ikke kan brødføde deres egne befolkninger. De kommer ikke til at spise sig mætte i Afrika fordi vi får færre børn. Derfor mener jeg at det er en usmagelighed når Uffe Rasmussen gør det til et moralsk fald at give sine poder søskende. Det er nemlig ham der blander Danmark og Verden sammen. Det er at pålægge danskerne en skyld de ikke har og ikke skal bære. Det er ganske ufrugtbart.

  Jeg kan godt lide tanken om at vi er mange danskere fordi jeg i bund og grund mener at vi er et rart folkfærd der har meget at tilbyde. Men det er da rigtigt at befolkningens størrelse ikke har meget at gøre med velstand hvilket jeg heller argumenterer for.

  Påstanden om at der skal færre til at udvikle tekonologi i fremtiden forholder jeg skeptisk til. Teknologi udvikles indenfor mange sektorer og der skal hele tiden findes nye måder at implemetere og optimere teknologi i en stadigt mere omfattende produktion. Tænk på hvor meget computere har lette arbejdet og hvor meget mere der er at bestille. Teknologi ændrer ikke fordelingen af arbejdspladser men kon arbejdets art. I alle tilfælde er der tale om forholdstal og ikke numeriske. På samme måde som inderne ikke skammer sig over at sende 1.000.000 it-nørder ud om året. Det er ikke for mange for det er et stort land.

  Min kommentar om vækst kom som reaktion på “En konsekvens af økonomers og ublu virksomhedsejere ønske om vækst, vækst og vækst.” der lød som diskussion jeg engang havde med Steen Folke der gik ind for nul-vækst. Lidt ligesom de der Amish-folk.

  Statsstyring er der ingenlunde tale om. Det ligger bare sådan at man med modernisering har rykket børnepasning, undervisning og til en hvis grad opdragelse ud i det offentlige for at få kvinderne ud på arbejdsmarkedet så vi kunne øge produktionen. Det har nogle omkostninger for de familier hvor begge arbejder ude der ofte er pressede i hverdagen. Ved at lette dette pres er det håbet at det ikke bliver skræmmende at få mere end et barn. Det kalder man så tilskyndelse men det er det egentlig ikke. Og statsstyring er det ingenlunde. Hvem ville dog få et ekstra barn alene af den grund at der var en pasningsgaranti?

  Jeg aner ikke hvor mange vi skal være. For et år siden kunne det have været rart at svare de vrede muslimer med at vi også var 1,3 mia. så de kunne bare komme an (OK. det var pænt ude i hampen).

  I et samfund med flere etniske grupper bliver demokrati hurtigt til et spørgsmål om demografi og da vi næppe kan få vores muslimske gæster til at rejse…..

  Comment by Drokles — April 10, 2007 @ 4:03 am
 5. [...] Jeg er helt enig.Men det er nok først og fremmest hans harske udfald mod islam, hvor han bruger ord som islamofascisme, der vil interessere eventuelle læsere af denne blog. Han fejer frejdigt Gibskovs klicheindvendinger om at der også er kristne fundamentalister og at kvinder jo også i Danmark har gået med tørklæde (som var en beskyttelse mod fedt i håret) af bordet ved enten at spørge hvad vi skal bruge denne relativering til eller bare ikke gide høre på denne relativering. Det er forrygende fordi Gibskov jo ikke kan svare, hvorfor relativering skulle nytte. Der er jo ingen der på DR stiller spørgsmålstegn ved hele nytten af overførselsindkomster fordi man kan pege på hjemløse i Københavns gader. I den slags kan man sagtens finde principielle forskelle på systemer og bruge statistik. Hør ham for han er begge de to gamle mænd i Muppet Show, der har ret! [...]

  Pingback by Monokultur » Mystisk bemærkning — June 22, 2007 @ 6:07 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress