Tehran, gidsler, og russerne

Diverse — Sobieski on March 31, 2007 at 11:54 pm

Her er en anekdote om den skandaløse gidselsituation i 1980, hvor Iranske muslimske fanatikere stormede den amerikanske ambassade og holdt 52 amerikanske statsborgere og diplomater gidsler i 444 dage.

… Efter at den amerikanske ambassade var blevet stormet, begyndte demonstranter og ’studenter’ at samles om den russiske ambassade for at gøre kål på den anden ’store satan’. Ikke mange øjeblikke senere har den iranske ledelse Andrei Gromyko i røret:

-”Om 45 minutter kan det være at Iran ikke længere eksisterer.”

Selvfølgelig lod de den russiske ambassade være i fred.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress