Pinlig post på Huffington Post

Diverse — Drokles on June 6, 2010 at 9:13 am

Den amerikanske hjemmeside Huffington Post kræver Caroline Glicks fyring fra Jerusalem Post. Forbrydelsen består i at hun har skabt en racistisk video, nej en eklatant racistisk video.

‘We Will Slaughter the Jews,’ goes a blatantly racist music video that has had nearly 700,000 views on YouTube.

Its title is, ‘We Con the World,’ sung to the tune of ‘We are the World.’

However, the video’s keffiyah (headscarf) wearing, knife-wielding ‘Arabs’ and other members of the ‘Flotilla Choir’ clearly aren’t Turks or Gazans. They’re Jewish Israelis singing “there’s no people dying” about the Gaza humanitarian-aid flotilla, in which nine people were killed last Monday by Israeli commandos, and many others were shot. A 19-year-old American aboard was shot five times at close range.

The lyrics begin:

There comes a time when we need to make a show
For the world and CNN
There’s no people dying so the best that we can do
Is create the greatest bluff of all

Bortset fra at vi aldrig finder ud af, hvorfor videoen på nogen måde er racistisk så er der tillige tale om en pinlig fejlfortolkning af en meget simpel tekst. “There’s no people dying” referer ikke, som Huffington Posts superhjerner påstår, til begivenhederne ombord på skibet, men til situationen i Gaza. Sangen pointerer jo at der ikke er en humanitær katastrofe i Gaza og derfor er nødhjælpen, fredsflåden om man vil, et blufnummer. Det fremgår tydeligst af den efterfølgende bisætning “so the best that we can do” før “Is create the greatest bluff of all“. Se eller gense selv videoen

Jeg vil i øvrigt tillade mig selv at sige at jeg umiddelbart fandt sangen morsom og rammende, men jeg blev pludselig meget rørt. Uden had eller bitterhed eller krigerisk tone tager det israelske civilsamfund brodden af hysteriet og udstiller i det samme hykleriet. Og jeg kunne for min dyd ikke forstå hvorfra dette had til jøderne dog stammede?

Sammenlign på den anden side med muslimsk satire, som den kom til udtryk på fodbolddommer.dk, som de med vanlig muslimsk imødekommenhed har hacket

billede-21

“Special Greetz to Hitler. Kill dem jewz!!!” står der bl.a.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

The radiologist then threads the catheter into the uterine artery. Some fibroids in certain places may cause infertility in women, but when removed allow the woman to get pregnant. http://lennonpublishing.com/bbh-52667/ northeasternplumbingco.com/fmp/js/editor/hexagonal.php?soc=51829 These tumors are not associated with cancer and do not increase a woman's risk for uterine cancer. Learn more about a. ehealthtech.it/buyouts/mcguire.php?nrz=57923 ventolini, g. http://aeroenthusiast.com/jvx-56004/ Learn more about a. http://ianmartindigital.co.uk/hdd-50058/ ) euroqol 5d is used to describe health status in terms of five dimensions (mobility, self care, usual activities, pain and/or discomfort, and anxiety and/or depression) (14,15). http://robertsonmartin.com/exq-50814/ Fibroids1. Comnbspnbspnbspnbspnetvietgroup. http://niagaradreamweddings.com/tzq-50087/ Acircnbsp careful patient selection and utmost skill are required for a safe and successful procedure. 2012 05:01:14 crmdeser/crmdeser -rw-r--r-- nbspnbspnbsp nbspstrapon-fuck-me. Get support take action working toward a world without cancer. http://idirbesydney.com.au/bpm-55616/ pourvoirielalievre.com/rkn-50934/ Sewell pe, arriola rm, robinette l, et al.
Monokultur kører på WordPress