Ny palæstinenserlov?

Godheds-industrien, Politik — Drokles on March 27, 2007 at 11:51 pm

Statsministeren åbnede på sit pressemøde for muligheden for at de irakiske, op til flere gange afviste, asyl ansøgere får mulighed for at integrere sig i det danske samfund gennem job og uddannelse. På overfladen en humanitær og fair ide men det belønner folk der “venter” lovens afgørelser ud. Kan man sende dem tilbage som det er afgjort at de skal, hvis de har gang i en uddannelse eller et job i Danmark? Og hvis ikke, skal man så lave en særregel, som man gjorde det for de palæstinensere der besatte Blågaards Kirke? Fra DR

De 600 afviste irakiske asylsøgere får nu lov til at få et arbejde eller en uddannelse, mens de er i Danmark. Til gengæld skal de forpligte sig til frivilligt at rejse hjem, oplyser statsminister Anders Fogh Rasmussen.

Ja det ser uskyldigt ud og denne blog ønsker ikke ulykker over irakerne. Men deres sager har været behandlet af kyndige folk og de fleste af de afviste stammer fra Kurdistan, hvorfra jeg også kender et par stykker der jævnligt tager hjem på ferie for at besøge familien.

air-kurdistan1.jpg

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress