Hvad man godt må sige

Diverse — Drokles on September 3, 2010 at 5:12 pm

Mrutyuanjai Mishra stiller sig op i den brogede kø, der forsvarer det “demokratiet i Sverige” i ved landet, hvor afstemningerne ikke er hemmelige. Og han trækker denne modsætning til Danmark

Handler ytringsfriheden kun om at komme med nedsættende og racistiske bemærkninger om minoriteter og mindre privilegerede borgere i samfundet?

Som følge af Lars Hedegaards snaldrede formuleringer om kvindeundertrykkelse og pædofili i det islamiske tankegods meldte flere sig ud at Trykkefrihedsselskabet i protest heriblandt Mrutyuanjai Mishra. Han mente at der var for meget plads til racistiske ytringer og ytringsfriheden handler nu engang ikke “kun om at komme med nedsættende og racistiske bemærkninger om minoriteter og mindre privilegerede borgere i samfundet“. Men det er nu rart at den også handler om det for ikke så lang tid siden skrev Mrutyuanjai Mishra nemlig på sin blog

I maj måned i år tog nogle få sunni-muslimske jihadister til Lahore. Det lykkedes dem at dræbe ca. 100 ahmadi-muslimer, som man i Pakistan slet ikke betragter som muslimer. Angrebet var endnu et indlysende eksempel på, hvordan muslimer er grundlæggende uenige og meget intolerante over for hinanden.

Ja for sådan er muslimerne, det hører Mishra hele tiden.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress