De autonome havde jo ret

Forbrydelse og straf, Ungdomshuset — Drokles on March 26, 2007 at 3:39 pm

Det er lykkedes Politiken at opstøve en uretmæssig anholdelse og efterfølgende uhøflig behandling i forbindelsen med de rød-fascistiske optøjer omkring ryningen af Ungdomshuset. En ung mand var på vej hjem fra sin fødselsdag da han blev anholdt, afhørt og slået af civilklædte betjente, der derefter overdrog den unge mand til det uniformerede og hyggeligere politi.
Det er ganske vist en streg i regningen og det er ikke første gang man har hørt om civilklædte betjente der legede junta-patrulje under uroligheder og det er i sig selv et problem. Nu venter jeg bare på venstrefløjens påstand om, at sådan er det hele vejen igennem og at man på baggrund af den slags historier ikke kan forvente andet af de autonome, end den stenkastende, bil og bog afbrændede pøbelvældige opførsel de plejer at mønstre. Et bevis på den politiundertrykkelse der er en realitet i det de svedende masser tror er en demokratisk velfærdsstat.
Mest patetisk er nok den herskende overdramatisering og offergørelse der er blevet et helt dagligdags udtryk for mange mennesker. Således har “Henrik Poulsen og hans mor Lisbet Bonde sendt en beskrivelse af forløbet til menneskerettighedsorganisationen Amnestys kontor i Danmark.” istedet for at klage til de relevante myndigheder som borger i en retsstat.

Man burde mene at Amnesty har andet at lave end at tage sig af småsager fra den rige og frie verden. I skrivende stund står følgende historie øverst på Amnesty i Danmark’s hjemmeside

Ifølge den sudanesiske straffelov er konsekvenserne af utroskab dødsstraf ved stening. To unge mødre sidder nu fængslet og venter på, at dommen bliver effektueret.

Og for de stakkels sudanesere er der ingen hjælp at hente, men Henrik Poulsen og hans mor Lisbeth Bonde, vil hellere bruge Amnestys ressourcer til en sag der bedst klares ved at klage til politiet.

Her er mennesker i Sudan uden ressourcer
sudan_genocide_genocide_in_sudan_1.jpg

og her er mennesker i København med masser af ressourcer.

ungdomshus_175509i.jpg

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress