Hvorfor konservativ

Diverse — Drokles on March 21, 2007 at 12:04 am

Et af de mest overflødige partier er Konservativt Folkeparti. De svinger mellem sure opstød over at skulle være i stue med Dansk Folkeparti og hæmningsløs liberalisme der ikke har meget med konservatisme at gøre. Hvad der binder de sære mennesker sammen til et parti kan kun tilskrives gammel vane og en allerede eksisterende partistruktur. Fra Nyhedavisen

Et fotomanipuleret billede af to danske islamkritikere med hagekors og et portræt af Joseph Goebbels i baggrunden.

Sådan ser en del af indholdet ud på hjemmesiden for det konservative bestyrelsesmedlem i København Safia Aoude. Hjemmesiden, hvor hun også beskæftiger sig med holocaustbenægtelse, giver nu anledning til, at de konservative vil ekskludere hende af partiet.

På billedet har den hollandske islam-kritiker Ayaan Hirsi Ali desuden fået sløret øjnene som et spøgelse.

Safia Aoude siger dog til Nyhedsavisen, at hun ikke beskylder personerne på billederne for at være nazister.

”De er nationalsocialister, og de spreder nationalsocialistiske tanker, hvor de kan komme til det.”

Hvad er forskellen på nazister og nationalsocialister?

”Ja, det ved jeg ikke. Nationalsocialister er socialistiske i tankegangen om, at folk skal være ens, og at minoriteter skal gøre, som majoriteten siger. De er nationalistiske på den måde, at det handler om Danmark for enhver pris, og så skal alle andre mennesker svines og trækkes igennem sølet,” siger Safia Aoude.

Det kvindelige medlem af de Konservative underviser unge i historie og samfundsfag på den arabiske privatskole DIA i København og er desuden bestyrelsesmedlem i Muslimer i Dialog.

”Det er fuldstændig forrykt. Hun har en strategi med at klassificere enhver politisk modstander med nazister. Desuden bruger hun homoseksualitet som et skældsord,” siger Helle Merete Brix, som på hjemmesiden bliver omtalt som en ’lesbisk skribent.’

Safia Aoude beskylder også Dansk Folkeparti for at være nationalsocialister.

Hvorledes det parti har undgået beskyldninger om landsbytosserier er mig en gåde. Safia’s indlæg har en del interessante kommentarer og Helle Merete Brix er selvfølgelig også værd at læse.

2 Kommentarer »

 1. “Et af de mest overflødige partier er Konservativt Folkeparti. De svinger mellem sure opstød over at skulle være i stue med Dansk Folkeparti og hæmningsløs liberalisme der ikke har meget med konservatisme at gøre. Hvad der binder de sære mennesker sammen til et parti kan kun tilskrives gammel vane og en allerede eksisterende partistruktur.”

  Ja, hvor er det sandt! Jeg husker partiet fra de kommunistbegejstrede 68´eres nedrivning af samfundet. Det konservative Folkeparti kunnne simpelthen ikke se, hvad der foregik, og havde ingen holdning.
  Og under den nuværende besættelse af landet har udenrigsminister Per Stig Møller vist en dhimmiagtig indstilling. Han bakkede op om og anbefalede den (delvis af Saudiarabien betalte og Israel-diskriminerende) propagandafestival, ”The images of the Middleeast”. Forestillingen skulle ikke bare påvirke de voksne danskere, men også bane vej for islamisering af de danske skoleelever og af unge under videre uddannelse. Alt sammen i tråd med det af EU-politikerne egenhändigt besluttede projekt om en sammensmeltning mellem EU og Mellemøsten og Nordafrikas islamiske stater til et stort EURABIA. Alt sammen til glæde for verdens storkapital bag handel og industri, men uden mindste hensyntagen til befolknigerne i EU.

  Comment by G.Johnsen — March 21, 2007 @ 2:00 pm
 2. Peter Norsk og Søren Krarup havde et ualmindeligt heftigt sammenstød på P-1 Debat der udstillede de konservatives krise.

  http://www.dr.dk/P1/P1Debat/Udsendelser/2006/10/31140017.htm

  http://www.monokultur.dk/index.php?s=Peter+Norsk

  Comment by Drokles — March 21, 2007 @ 5:22 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress