De krænkede

Diverse — Drokles on May 22, 2010 at 7:11 am

Lars Hvidberg henviser i en ganske god og informativ artikel på Berlingske Tidende til nogle videoer med en tale af Shaikh Khalid Rasheed. Shaikh Khalid Rasheed advarer mod at krænke islam og muslimer i særdeles stærke vendinger, som han også malende og meget udtrykfuldt gengiver muslimernes følelse, som ofre. Amerikanerne træder således på Koranen og jøderne siger at Muhammed fik døtre. ”Oh the inhumanity”.  Og ja danskerne og Danmark bliver flere gange nævnt, faktisk er talen til ære for os og vi kan forstå at Louise Frevert er Danmarks Dronning og at statsministeren er ophøjet til Master of Evil.

Shaikh Khalid Rashed giver et ganske godt indblik i islamisk tro og tankegang med  eksempler fra de hellige skrifter om den blodrus sande troende er villige til at yde. Indledningsvis om en gruppe drenge, der i bar iver efter at behage Allah styrter ind til den disrespektfulde nabo og myrder ham. Det vakte stor begejstring får vi at vide og bliver måske også lidt klogere på en væsentlig del af den hjemlige integrationsindsats problemer. Se den og få et godt indblik i det rene og skære vanvid.

 Stemningen øges betragteligt, hvis man starter alle fire videoer på en gang og den intuitive forståelse af islam øges betragteligt.

1 Kommentar »

  1. [...] Hatten af for Drokles [...]

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress