Selvmål

Diverse — Drokles on May 22, 2010 at 12:25 pm

En ny tegningen har skabt vrede blandt muslimer. Tegningen er faktisk flink overfor pædofeten Muhammed, som der fremstilles uden skyld i sine tilhængeres opførsel og endda virker ked af de ulykker de foresager. Endnu engang er man altså konfliktsky og vil hellere bebrejde de levende mennesker end deres kultur og dens ideologi. Men tegningen rammer alligevel plet

zapirofull

For ifølge Jyllands-Posten er reaktionen følgende

Det er ikke sjovt, mener MJC, en muslimsk organisation i Sydafrika.

- Det virker provokerende på mange måder her lige før VM i fodbold i Sydafrika, hvor vi har brug for fredelig sameksistens og samarbejde mellem religiøse samfund i Sydafrika, siger Ihsaan Hendricks, leder af MJC, Sydafrikas Muslimske Retsråd.

- Mail & Guardian må forstå, at ved at krænke det muslimske samfund i Sydafrika krænker den det internationale muslimske samfund, tilføjer han.

Psykologens opgave går ud på at finde de grundlæggende årsager til at Muhammed har gjort sine tilhængere dumme som snot.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress