Somalisk kvinde kaldes til orden af det somaliske miljø i Norge

Forbrydelse og straf, Multikultur — Drokles on March 20, 2007 at 3:50 pm

Fra Ekstra Bladet

En usædvanlig brutal massevoldtægtssag har rystet Oslo. En 20-årig somalisk kvinde er blevet voldtaget af syv mænd - måske flere. Det skriver nettavisen.no.

Kvinden og hendes kæreste blev dopet i en lejlighed i hovedstaden, hvorefter kvinden blev voldtaget. Hun var delvist bedøvet under forbrydelsen og kan derfor ikke fortælle præcist hvor mange mænd, der forgreb sig på hende.

Politiet har anholdt syv mænd for voldtægten. De to er løsladt, mens fem sidder varetægtsfængslet, mens politiet efterforsker sagen. De undersøger blandt andet telefonudskrifter fra de syv anholdtes mobiltelfoner. Politiet har nemlig mistanke om, at nogle af gerningsmændene ringede efter flere mænd, mens voldtægten stod på.

Pigen har modtaget flere drabstrusler fra det somaliske miljø i Norge, efter hun har meldt hændelsen til politiet. Hun har desuden fortalt politiet, at hun næppe er den eneste pige, der har været udsat for så brutal en behandling.

Nu står der jo ikke noget om hvem gerningsmændene er, men de dødstrusler kommer vel ikke bare for ingenting. Og vi rører også en klassisk diskussion om kultur. Jeg siger at når der er en voldtægtsmand kan det være en freak når der er syv voldtægtsmænd med telefonkæder er det kultur.

10 Kommentarer »

 1. Jeg er selv somalianer og tror ærligt talt ikke på, at kvinden har været udsat for trussler og hvis hun er må det være, de skyldigs venner.Det er noget lort at det er sket og jeg går udfra at det er unge der har gjordt det. Som så er opdraget i det skandanaviske måde.
  Det ligger ikke til den somaliske kultur, at voldtæge damer sådan på ligesom det er tilfældet her i Danmark. Hvis det er somaliske kultur så er tønder-sagen dansk kultur og mange flere andre episoder

  Comment by mohamed — April 11, 2007 @ 4:34 pm
 2. Halvdelen af de dømte fra Tøndersagen var muslimer. De havde i retten gennemgående svært ved at se noget større moralsk problem i at deres seksualitet var rettet mod børn, da profeten selv ikke var den store kostforagter hvad angik børn.

  Der er to store forskelle på skandinavisk kultur og muslimsk kultur i denne sammenhæng. For det første gennemsyres skandinaviske lande af ønsket om åbenhed og objektivitet der skaber forusætningen for en retsstat og en fri presse. For det andet ringeagtes kvinden ikke som menneske i forhold til manden. Det gør krænkelser af kvinder til en alvorlig sag og det gør at ansvaret lægges på krænkeren, nemlig manden.

  At somaliere skulle blive “skandinaviseret” i negativ grad må jeg afvise, især da de ikke vokser op i skandinaviske familier men i deres egne. Og ringeagt for kvinder er ikke noget man lærer i hverken daginsatitutioner eller folkeskole.

  Skandinavien er bedre for mennesker at bo i fordi den skandinaviske kultur er bedre. Derfor flytter folk fra Somalia til Skandinavien og ikke omvendt.

  Comment by Drokles — April 11, 2007 @ 5:32 pm
 3. Nu kom jeg lige tilfældig her ind på siden da jeg har et projekt om somaliske kvinder. men dig der har skrevet nummer 1. jeg syntes virkelig du er helt gal på den. det at du siger at hvis gerningsmændende er unge muslimer så er de opdraget på scandinavisk måde? det er da helt absurt. det er de færeste Scandinaviske fædre der myrder deres døtre fordi de valgte en anden mand end de mente var rigtig til hende. og for det andet, så er kvinder meget mere fri her i scandinavien. De vælger selv! det kan man bestemt ikke sige om alle muslimske kvinder, kan man overhoved sige det om nogen af dem?

  Comment by Joan Jessie Rasmussen — May 15, 2007 @ 7:27 am
 4. Jeg er selv en muslimsk pige der er født og opvokset her i Danmark og jeg har mit eget liv jeg bestemmer selv og det gør alle de muslimke kvinder som jeg kennder også de har rettigheder. Jeg synes ikk vi skal hade hinanden. Hvorfor kan vi bare ikk være gode ved hinanden allesammen, både danskere og muslimere?!

  Comment by Zarah 12 år — September 30, 2008 @ 9:09 pm
 5. #4

  Meget morsomt.

  Comment by Drokles — September 30, 2008 @ 9:14 pm
 6. Allesammen.

  Bare fordi nogle gøre noget, og de kommer fra et sted,. betyder det ikke at resten, af dem der kommer fra det sted er sådan og synes det okay.

  Comment by samsam — February 1, 2009 @ 7:40 pm
 7. God pointe. Det havde jeg aldrig tænkt på.

  Comment by Drokles — February 1, 2009 @ 11:05 pm
 8. digh p[ nr 3 det du siger er forkert det er ikke alle muslimdke mænd der myrter deres d’tre begrund af at de gifter sig med en anden slaks

  Comment by mona — March 21, 2009 @ 6:24 pm
 9. Der siger #3 heller intet om, men der er en kedelig tendens, til at forældre begår den ultimativt naturstridige handling det er at myrde sit eget afkom og det er på grund af den logik og det verdensbillede og værdisæt islam indgyder i sine stakkels følgere. Islam er en klam religion og mest at sammenligne med en hjernebetændelse.

  Comment by Drokles — March 21, 2009 @ 11:12 pm
 10. Dig #9 som siger Islam er en klam religion og mest at sammenligne med en hjernebetændelse.
  synes du skal lige lærer at respektere og taler pent om andres religion for hvis du har såden mentalitet så har du selv et problem som skal behandles synes du skal til en psykolog og sank med ham om dine problemer og had/generalisering af folk netop nogle som dig som kan starte såden et mærkligt tanker er et problem.
  Andre skandinaver som jeg kender er rigtige søde og rar at tale med og mere forstålge end du er.
  Mvh

  Comment by Aydrussa — May 15, 2009 @ 1:27 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress