Politikere vælger til, ældre diskriminerer

Diverse — Drokles on May 15, 2010 at 3:51 pm

Den højprofilerede og moralsk uangribelige sociale flugt fra kulturberigelsen optager medierne i disse tider. Intet er bedre end at gribe andre folk i hykleri for så bliver man ikke selv angrebet så længe. Fra Fyens.dk

141 af de 240 fynske byrådsmedlemmer har deltaget, og en smule overraskende er det altså det socialistiske partis medlemmer, som i videst omfang har valgt at sende deres børn i enten fri- eller privatskole.

Til sammenligning går alle de konservative politikeres børn på den lokale folkeskole.

(…)

- Den skole, man vælger til sine børn, kan ske ud fra flere overvejelser. Holdninger, kammerater med mere. Der er alene undervisningspligt i Danmark - og forældrene vælger for børnene, forklarer [Annette Vilhelmsen fra Kerteminde Kommune.].

Eller, som her fra BT

B.T. kan i dag afsløre, at en række af de øverste hos Socialdemokraterne, SF og De Radikale vælger skoler med meget få to-sprogede til deres børn.

Ens for dem alle er, at de har skoletilbud tæt på deres hjem, men alligevel vælger skoler med meget længere transporttid for deres børn.

(…)

- Det er et spørgsmål om skolens størrelse. Den Classenske Legatskole har færre elever, og jeg synes, at det er rart at kunne kende navnene på mine børns kammerater i parallelklassen. Og så ligger den tæt på Christiansborg, siger partiformanden. [Vestager]

Mens politikerne taler om at de har tilvalgt en lilleskole, en særlig pædagogik eller specielle forhold når det, som alle kan regne ud drejer sig om deres tilvalg af muslimsk fravær så er tonen anderledes hård når vi taler om den almindelige dansker. “Ældre diskriminerer ansatte med tørklæder” ifølge HK.dk

Inden for 14 dage har borgerservice i Næstved haft fire episoder med pensionister, der ikke vil ekspederes af medarbejdere med tørklæder eller med anden etnisk baggrund.

”Jeg vil ikke betjenes af dig. Jeg har lige fået stjålet min pung af nogle forbandede udlændinge, så jeg vil ikke betjenes af sådan én som dig”.

Sådan lød den direkte besked til en medarbejder i Næstved Borgerservice.

Og inden for 14 dage var der tre andre episoder, hvor både tørklædet om hovedet og den etniske herkomst betød, at flere borgere frabad sig at blive betjent af de pågældende medarbejdere.

Og så betyder det altså ikke noget at vi hører fra ældre medborger med en lang livserfaring.

2 Kommentarer »

 1. Inden for 14 dage har borgerservice i Næstved haft fire episoder med pensionister, der ikke vil ekspederes af medarbejdere med tørklæder eller med anden etnisk baggrund.

  Hmm, jeg tror ikke på den historie. Jeg bor selv i Næstved, og selv om jeg ikke ligefrem har min daglige gang i Borgerservice så kommer jeg dog forbi i ny og næ, og jeg har ikke bemærket nogle tørklæder.

  Bemærk, at HK ikke har talt med de ansvarlige i kommunen. De citerer udelukkende nogle eksperter på baggrund af en totalt udokumenteret påstand.

  Comment by Mikael — May 16, 2010 @ 11:30 am
 2. DYBT, dybt, dybt hyklerisk.

  Hvis man ikke for længe siden havde opgivet venstrefløjen som fuldstændig utilregnelig og amoralsk, så kunne man gøre det nu.

  Venstrefløjen er jo iøvrigt fuldstændigt, med stort f, blinde for hvad kultur er. Så monokulturelle er de!

  De gør blodigt nar af “Morten Korch Danmark”, men lever som de eneste i denne fantasi.

  Det mest uhyggelige er at de kan blive ved og ved og ved.

  Comment by Rusmassen — May 17, 2010 @ 8:04 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress