Frustrerede unge aktivister

Forbrydelse og straf, Multikultur, Politik — Drokles on March 18, 2007 at 6:51 am

Eller sund modkultur eller alternativ musikscene. det er et par eksempler vi ikke skal vente os at høre fra venstrefløjen i omtalen af de stedlige nazier og deres udenlandske venner. Fra Politiken

»Hvis I forpurrer vores koncert, så tager vi ind og banker de røde«

Sådan lød beskeden fra en højreekstremist, da han ringede til politiet, fortæller politiinspektør ved Nordsjællands Politi, Karl Erik Agerbo.

Koncert et ukendt sted
I aften afholder den højreekstreme gruppe Dansk Front en koncert et sted i landet, sandsynligvis i Nordsjælland.

Koncerten var oprindeligt fastsat til forsamlingshuset Kulsviergården i Alsønderup ved Hillerød. Men da de fandt ud af, hvem der arrangerede koncerten, nægtede de Dansk Front at holde deres koncert der.

Denne modkultur er ikke velkommen for venstrefløjen og deri er jeg helt enig. Men hvorfor er én modkultur dejlig og en anden rædselsfuld? Det afhænger af ens egne værdier og dermed bliver ens kærlighed til det anderledes bare en afspejling af en selv. Derfor hænger de fromme formuleringer om mangfoldighed og modkultur alternativitet mig ud af halsen for det er forloren snak.

Jeg kan lide de kulturer der bidrager med noget positivt og hvad der er positivt regner jeg ud fra mine egne værdier der i afgørende grad er rundet af min kultur. Derfor strækker min tolerence sig ikke ud som ideologi. Nazismens tanke er mig fremmed og derfor vederstyggelig.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress