Her er rimeligt varmt

miljø — Drokles on March 18, 2007 at 5:35 am

Fra Politiken 

Hvad er fremtidsscenariet da? Der er ingen tvivl om, at mennesket har påvirket Jorden i en høj grad, som sandsynligvis vil påvirke klimabalancen i en eller anden retning. Set i relation til de enorme naturlige udsving, som vores klode kan fremføre helt uden vores hjælp, er det dog bemærkelsesværdigt, at det er CO2-udledningen, der får stort set al skylden for de klima- og vandstandsvariationer, vi ser i disse år, og at det fortsat kun er konsekvenserne af en global opvarmning, der tages politiske hensyn til. Specielt når den mest sandsynlige udvikling er, at starten på den næste istid er lige om hjørnet.

Tja.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress