Hyltoft spidder djøfferne

Diverse — Drokles on March 17, 2007 at 7:18 am

Denne blog har en stor svaghed for forfatteren Ole Hyltoft. Han er en ægte politisk meningsdanner der ikke behøver at være saglig for at levere gode tanker. Hvis han havde været ung i dag ville han skrive en blog og den ville feje alle andre blogs af banen. Men nu er hans metier kronikker og i dagens Jyllands-Posten lader han sin bidende ironi gå ud over djøfferne. Vanen tro indgår navnet Svend Auken i en negativ sammenhæng. Det er vintage Hyltoft og han indleder

Så har djøfferne erobret endnu en bid af den danske stats ledelse. En frejdig djøffer, en cand.scient.pol. ved navn Fisker, har fanget den øverste lægestilling i landet, direktør i Sundhedsstyrelsen. En, der ikke ved noget om sygdomme, skal nu styre Danmarks sygdomsbekæmpelse.

Hvad med at gøre Stig Tøfting til chef for biblioteksvæsnet? Hans bog sælger jo så godt.

Læs den hele for den er god!

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress