Klima-konsensus

Diverse — Drokles on April 26, 2010 at 12:37 am

Som jeg henviste til forleden er FNs Klimapanel IPCC rapporter, der er referenceværket i forståelsen af udviklingen i det globale klima en tynd kop te. Mellem 1/4 og 1/3 af kilderne er ikke peer-reviewed litteratur fra anerkendte videnskabelige tidsskrifter og andre atikler, som det ellers hævdes, men ofte pamfletter fra interesseorganisationer og entusiastiske studenteropgaver til styrkelse af det gældene undergangsbudskab. I samme ådnedrag får man også gerne gentaget at, der nærmest ikke eksisterer peer-reviewed klimaforskning der ikke støtter tesen om den menneskeskabte globale opvarmning. Dette er ganske upræcist, som Popular Technology gør opmærksom på med deres liste over skeptiske artikler

The following papers support skepticism of “man-made” global warming or the environmental or economic effects of. Addendums, comments, corrections, erratum, replies, responses and submitted papers are not included in the peer-reviewed paper count. There are many more listings than just the 700 papers. The inclusion of a paper in this list does not imply a specific position to any of the authors. This list will be updated and corrected as necessary.

Konsensus-schmensus.

5 Kommentarer »

 1. Kanske det er noget der er værd at se….

  http://www.breitbart.tv/the-b-cast-obama-advisor-apologizes-for-jewish-merchant-joke/

  Per N

  Comment by Per N — April 27, 2010 @ 12:29 pm
 2. Nu ser det ud til at den frygtede vulkan Katla går i udbrud. Alarmisterne bliver totalt til grin i så fald. Aske i atmosfæren vil barbere den gad. Denne side opdateres dynamisk, man skal bare opdatere nu og da. Det er lidt spændende. Jeg kan ikke finde noget i de islandske medier, men der kan dokumenteres stigende aktivitet fra Katla på dette officielle link:

  http://hraun.vedur.is/ja/Katla2009/stodvaplott.html

  Comment by Universalgeni — April 28, 2010 @ 7:28 pm
 3. Her er 2 interessante artikler. Hvis al havis smelter, vil vandstanden kun stige 4 centimeter:

  http://www.telegraph.co.uk/earth/earthnews/7645112/Melting-sea-ice-would-cause-sea-levels-to-rise-by-hairs-breadth.html

  Og denne nævner den nye uro fra Katla-vulkanen:

  http://www.timesonline.co.uk/tol/news/science/earth-environment/article7100906.ece

  Comment by Universalgeni — April 28, 2010 @ 7:55 pm
 4. Drokles, er du er? Se de nye målinger i mit første link. Målingerne slår voldsomt ud nu. Der opdateres hvert 10 minut og en af målestationerne er åbenbart sat ud af spillet. I hvert fald er kurven gået i stå, mens de andre kurver stiger lodret i vejret.

  Comment by Universalgeni — April 28, 2010 @ 7:58 pm
 5. Tak for din hilsen. Lyder jo ganske fornuftigt, det du laver i stedet for at blogge nu. :-)

  Comment by Universalgeni — April 28, 2010 @ 9:20 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress