Den højeste videnskab

Diverse — Drokles on April 20, 2010 at 2:48 am

Rapporterne fra FNs klimapanel er digre værker forfattet gennem 6 år af ca. 2.500 videnskabsmænd fra 135 lande med bidrag fra 800 andre forskere. Det er ofte blevet hævdet at ingen har læst dem (ligesom EUs traktater), men blot skimmet konklusionerne, som de bliver fremlagt i the Policy Paper. Det er her de ledende videnskabsmænd giver et sammendrag af den videnskabelige konsensus på en måde så det bliver let for politikerne, både folkevalgte og ikke-folkevalgte, at træffe de rette beslutninger. Sunde beslutninger træffes på et sundt videskabeligt grundlag. Men hvilke beslutninger træffes på klimapanelets grundlag? Fra NOconsensus.org

21 of 44 chapters in the United Nations’ Nobel-winning climate bible earned an F on a report card released today. Forty citizen auditors from 12 countries examined 18,500 sources cited in the report – finding 5,600 to be not peer-reviewed.

Contrary to statements by the chairman of the Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC), the celebrated 2007 report does not rely solely on research published in reputable scientific journals. It also cites press releases, newspaper and magazine clippings, student theses, newsletters, discussion papers, and literature published by green advocacy groups. Such material is often called “grey literature.”

Konsensus min bare røv.

1 Kommentar »

  1. [...] jeg henviste til forleden er FNs Klimapanel IPCC rapporter, der er referenceværket i forståelsen af [...]

    Pingback by Monokultur » Klima-konsensus — April 26, 2010 @ 12:37 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress