Bizar konflikt mellem modkulturer

Ungdomshuset — Drokles on March 17, 2007 at 3:49 am

Der er nok tale om en generationskløft når Christianitter (hø, hø, nitter) og autonome skændes for åbent tæppe. Fra Politiken

»En unødvendig afstandtagen«.

Efter angrebet på Christianshavns Gymnasium kritiserede talsmænd fra Christiania hærværksorgiet. Men det var helt forkert, mener Ungdomshusets brugere, der kalder protesten ‘unødvendig’.

Bøger brændt og computere ødelagt
Efter rydningen af Jagtvej 69 drog sympatisører af ungdomshuset bersærk på Nørrebro og Christianshavn med voldsomme ødelæggelser til følge.

På Christianshavn blev skolen, en børnehave og en gymnasiebygning angrebet - sidstnævnte mål blev ramt af omfattende skader, da aktivisterne brændte bøgerne fra biblioteket og smadrede en del computerudstyr.

Vrede over afstandtagen til bogbrænding
Dét tog nogle af christianitterne afstand fra. Men det skulle de ikke have gjort, mener ungdomshusets brugere.

De betegner det som ‘uheldigt’ at Christiania ‘unødvendigt’ tog afstand fra raseringen af gymnasiebygningen.

»Den episode vækker en del frustration herude på Nørrebro«, fremgår det af brevet til christianitterne.

Fristaden må tage ansvar
»Vi har virkelig savnet, at Christiania tager ansvar for egne handlinger«, fortsætter ungdomshus-brugerne i deres brev til fristaden.

»Det ses af mange af os aktivister som om Christiania har tørret volden på Christianshavn af på os. Men tro os: Vi havde hænderne fulde på Nørrebro«, indrømmer de.

»Dette er et oplæg til selvransagelse og et eksempel på, hvorfor det er vigtigt aldrig at tage afstand fra hinanden«, står der i brevet, der slutter med at opfordre til forståelse af, at ‘alle handler forskelligt’.

“…det er vigtigt aldrig at tage afstand fra hinanden”???

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress