Brian Kluddermikkelsen

Diverse — Sobieski on March 16, 2007 at 11:16 am

brian_mikkelsen.jpg“Guerillaen bevæger sig gennem masserne som en fisk i vandet”, det sagde Mao. Brian Mikkelsen og andre idioter bevæger sig gennem det konservative folkeparti som…

Stakkels lille Brian har dummet sig igen, igen. Det drejer sig om en e-mail han fik sendt til DR’s daværende bestyrelses- formand Jørgen Kleener, hvor vores lomme-Machiavelli forsøger i slet skjulte vendinger at true DR’s bestyrelse til at lægge dækningen af Irak-krigen om. Mailen kan læses her. Man kan mene om denne dækning, hvad man vil, men denne manøvre kan selvfølgelig kun give bagslag, især når man sender meddelelser (der kan føres direkte tilbage til ministeren selv), til et regeringsfjentligt organ som DR.

Brians ‘faux pas’ består i at han fremsætter/videregiver trusseler som han og regeringen ikke har chance i helvede for at gennemføre. Alt snak om at privatisere DR er en dødssejler, og det ved DR’s ledelse udemærket. Ydermere giver han DR indblik i et ministermøde hvor udtalelser fra navngivne personer bliver gengivet. Jeg tror næppe Per Stig Møller ønskede sine udtalelser ved mødet videregivet til DR.

Mange borgerlige mener at vi burde privatisere DR, som er anti-regeringen[sic], mens de ikke forstår at vi privatiserer TV-2 som er positiv overfor regeringen.

Dette citat er klassisk Brian og et udtryk for manglende politisk intelligens. Vil man give slip på den sidste politiske kontrol af DR, så skal man endelig privatisere skidtet. Hvad har manden dog tænkt!

Fint at man nævner journalister ved navn, Ole Sippel er jo groteskt tendensiøs. Fint at man i regeringen fremsætter sin holdning til DR’s nyhedsformidling og politiske bias. Men man skal veje sine ord på en guldvægt.

Med Brian de Mikkelsen og Helge Sander som ministre, så lad det ikke være sagt at Danmark ikke er et rummeligt samfund.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress