Lad andre betale og gi os æren

Ungdomshuset — Drokles on March 15, 2007 at 10:50 pm

Ungdomhuset vil have manden på gaden til at betale for de skader som Ungerens stormtropper selv forvoldte under urolighederne i København. På Rådhuspladsen sad en flok unge således og samledede ind til de skadeslidte for optøjerne, som om de var velgørenhedsarbejde, samtidig med at de demonstrerede for et nyt Ungdomshus.

Skamløsheden kender åbenbart ingen grænser. I deres verden gør de en god gerning ved at samle ind, men det er ikke en indsamling blandt dem selv eller deres forpulede forældre, men de Københavnere der måtte komme forbi. Ikke nok med det, så gad de ikke engang at bevæge sig, men havde bare en raslebøsse foran det telt de havde stillet op. Det er på sin vis meget symbolsk for deres tænkning. Udover at det er det letteste for de dovne unge så er ideen at der nok kommer en eller anden voksen forbi og løser deres problemer for dem og samtidig giver dem mulighed for at fremstå som små helte.

Føj for helvede.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress