Polakkerne gør det igen

Ungdomshuset — Drokles on March 15, 2007 at 9:09 pm

Ved Wiens Porte i 1683 blev Vesten reddet fra den muslimske invasion af den polske Sobieski (en mand der ikke var værdig for Den Store Danske Encyklopædi) og hans rytterhær. Ny er polakker igen de modige i kamp med religiøse voldsmænd. Fra DR

Stenkast, tilråb og vrede. Det skræmmer ikke polske håndværkere. De vil gerne arbejde under politibeskyttelse og bygge et kulturhus på Jagtvej 69.
Derfor modtager Ruth Evensen fra Faderhuset onsdag et brev fra virksomheden Baltic Workforce. Firmaet vil gerne skaffe entreprenører, arbejdskraft og materialer til det kulturhus, som Faderhuset vil bygge. Det skal opføres på den grund, hvor det omstridte Ungdomshus lå for en uge siden.

- Jeg har været i kontakt med en række af vores polske entreprenører, og de vil selvfølgelig påtage sig denne byggeopgave  som alle andre projekter, siger direktør Simon From, Baltic Workforce, der har specialiseret sig i at formidle kontakt mellem danske bygherrer og polske entreprenører.
From mener ikke, at byggeriet adskiller sig fra andre projekter, hvor der skal tages hensyn til specielle forhold.

Store danske entreprenørvirksomheder som MT Højgaard har eller meddelt, at de er betænkelige ved at deltage i Faderhusets byggeplaner.
Byggefagens samvirke fraråder direkte sine medlemmer i at arbejde på adressen Jagtvej 69 af skræk for hærværk og repressalier fra de unge.

Det er grotesk gang på gang at overvære fagforeninger optræde som politiske aktører der går ud over det strengt faglige. Alle faglige konflikter handler om 5 øre mere i timen og hvis arbejdet på Jagtvej udgør en større risiko for de ansatte, skal der bare betales ved kasse et. Mange fagforeninger er inficeret med venstredrejede politikere, der for medlemmernes penge søger at fremme deres egne esoteriske dagsordner.

2 Kommentarer »

  1. Konkurrence løser mange ting.
    Hvor er det godt, at nogen ikke lader sig kyse.

    falkeøje

    Comment by falkeøje — March 15, 2007 @ 10:40 pm
  2. Det skal blive skægt at se om de tør overfalde disse bygningsarbejdere, der jo trods alt er udlændinge.

    Comment by Drokles — March 15, 2007 @ 10:57 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress