Fanget i fortiden

Globalisering, Politik — Drokles on March 15, 2007 at 4:30 am

SF’s Holger K. Nielsen sludrer efterhånden så det gør ondt. Uanset hvad han ytrer sig om, lyder han som en ubegavet gymnasieelev. I P1 debat fra 9. marts var Holger oppe imod Helge Adam Møller i en diskussion om et missilskjold. Holger var selvfølgelig imod, fordi det var dyrt, det nyttede ikke og det ville føre til global oprustning. Istedet skulle man hellere bruge pengene på forebyggelse, hvad det så end betyder. Og i løbet af debatten fik han sagt mange dumme ting som f.eks

Hvis man vil lave terror så kan INTET forhindre det!

Det er ovre, slut! Vi skal alle dø! Der er ikke noget at gøre. Vi kan ligeså godt bare vente på dødens uafvendelighed. Stop med at kæmpe for alt hvad du har kært for det nytter ikke noget. Spild af kræfter. Men så galt går det næppe

Der er det jo værd at have i baghovedet, at Iran…de har jo altså ikke atomvåben endnu.

Vi er alle mere rolige. Især når han fortsætter

De kan måske få det men i det omfang de får det er alle jo enige om, at Irans ambition går jo ikke på at angribe Vesten, men går på at blive regional stormagt.

Da Helge Adam spørger om hvorfor Holger har tegnet en brandforsikring på sit hus svarer han

Fordi der kan være en risiko der er reel for en brand!

Senere har han forståelse for Israels prækære situation med et atombevæbnet Iran som nabo, men det kommer ikke os ved. Hvorfor han kan forstå Israels nevøsitet står lidt uklart når han på et spørgsmål om iran evne til inden for få år at affyre raketter mod Europa svarer

Jo men, hvem ved om de vil det?

Der var også plads til barnlig lommefilosofi

Det er jo typisk USA, at man kan sende folk til månen og lave misilskjolde, men da orkanen Katarine kom til New Orleans var man ikke i stand til at håndtere det overhovedet.

Og her ligger det egentlige problem for Holger

Men det handler jo grundlæggende om, hvorvidt USA skal være den eneste magt i Verden.

Hvad man end måtte mene om USA, kan jeg ikke komme på et attraktivt alternativ som magt i Verden. Holger argumenterer som om han har haft sit hoved oppe i sin egen røv de sidste 25 år.

3 Kommentarer »

  1. Hvad er der blevet af Søvnigdals “afsløring” af at Fort Bragg pludselig befinder sig under den grønlandske indlandsis (i en konspiration med Nessie og Den afskyelige snemand /-kvinde)? :-)

    Comment by Batguano — March 15, 2007 @ 11:23 am
  2. Den har han måtte høre for, så hans ører flammede.

    Comment by Drokles — March 15, 2007 @ 7:43 pm
  3. Jeg havde kraft-eden-bankeme svedt den udsendelse helt ud af kroppen - magen til snotvalp skal man lede længe efter. Holger har nu aldrig fremstået som den mest virkelighedsnære debattør, men hans barnagtige optræden her tegner et billede af en desperat mand der ikke længere kan begå sig i ‘gamet’. Ham og Uffe El-Imam ligner hindanden mere og mere.

    Comment by Sobieski — March 15, 2007 @ 11:39 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress