Gamle tanter

Politik — Drokles on March 13, 2007 at 3:14 am

De tidligere så progressive fra venstrefløjen er endt som gamle tanter, med en svag tiltro til andre menneskers dømmekraft, hang til moralisme og udpræget seksualforskrækkede. Det er selvfølgelig især SF jeg sigter til.

For venstrefløjen efter 68′ er seksualakten blevet en politisk kampplads. Det er ganske vist ikke siden 70′erne, at man har hørt kravet om, at alle skal bolle sidelæns for at undgå undertrykkelse (den der ligger nederst er den undertrykte) så fortsætter kampen om menneskets privatliv for fuld tryk. Det væsentlige er at der er ofre, for hvor der er ofre er der også skurke og de bedste af disse er mænd med penge. Det leder os til kampen mod prostitution.

Men hvem gider egentlig være offer? Bortset fra venstrefløjens egne curlingbørn, så er der ikke mange. Fra Jyllands-Posten

Politikerne skal blande sig uden om. Det mener netværket Vip Lounge, der repræsenterer kvinderne, der var med i konkurrencen i bladet Super, hvor læserne kunne vinde en halv time sammen med en prostitueret.

»De aner jo åbenlyst intet om branchen og de måder, vi arbejder på. Konkurrencen i Super var gratis reklame for os, men Enhedslisten og SF påstår, at vi er ofre og udnyttede. De skulle tage at lytte til os for en gangs skyld eller komme på besøg på vores klinikker i stedet for at lave deres usmagelige kampagner. Så ville de måske endelig fatte, at vi er almindelige mennesker, som bare har valgt et anderledes arbejde end dem selv,« lyder det i en pressemeddelelse fra netværket.

Ikke ofre

De langer også hårdt ud efter Johanne Schmidt-Nielsen fra Enhedslisten, der anmeldte Aller til politiet, fordi hun mener, at de har gjort sig skyldige i rufferi.

»Hun er jo tydeligvis total ignorant på prostitutionsområdet. Det er normalt ofrene, der politianmelder, men vi føler os ikke som ofre. Faktisk har pigerne selv indirekte været med til at arrangere konkurrencen, så inden nogen overhovedet politianmelder på “ofrenes” vegne, kunne det varmt anbefales, at de drøftede en anmeldelse; i det konkrete tilfælde med pigerne og Vip Lounge,« skriver de.

Men ak. Den virkelige verdens Maude Varnæs’er lytter ikke, de fordømmer det vulgære og går i seng.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress