Føj for den lede

Diverse — Drokles on February 7, 2010 at 4:43 pm

Jeg ved virkeligt ikke, hvad jeg skal sige. Urispostens Kim Møller er blevet slået ned af antifascister, de ved dem i sorte uniformer, der indtager gadens rum med paroler om den snarlige destruktion af fællesskabet, med mindre deres krav om flere penge og omgåelse af demokratiet bliver indfriet. Fra Uriasposten

…8-10 maskerede venstreradikale angriber os bagfra. Jeg fornemmer noget komme i øjenkrogen, og bliver ikke ramt af den første flaske. Min ven rammes hårdt, og i løbet af et sekund er vi omringet. Det går stærkt, og før vi får tænkt nærmere over det, har vi begge fået flere slag med gennemsigtige sodavandsflasker.

Jeg ligger ned, og forsøger at beskytte hovedet, mens tre eller flere sparker mig samtidig. Udover læsioner i hovedbunden fra flaskeslag, har jeg en del blå mærker, særligt på højre arm som jeg parerede med. Min makker, der fik værre flaskeslag, løb nogle meter væk, men fik også direkte spark i ansigtet. Han måtte efterfølgende sys tre steder i hovedbunden.

Det principielle i forhold til almindelig anstændighed og ytringsfrihed og det absurde i gennem vold at monopolisere det offentlige rum mens man forbander fascismen vil jeg lade ligge til andre og i denne situation mere nøgterne kommentatorer og istedet blot konstatere at venstrefløjen udviser de symptomer, der kendetegner en frontotemporal demens domineret, som den er af impulsivitet og rastløshed, som den er hæmningsløs og følelsesafladiget uden tanke på at andre har følelser, fuld af agressioner, raseriudbrud ofte endende i kriminel adfærd samt øget fokus på egen seksualitet. Tvangspræget adfærd og rituelle handlinger og gentagelser af ord og sætninger og handlinger og bevægelser styrker kun dette billede. Jeg kan ikke overskue de mange ton Cipralex og Zoloft, der skal til for at få et forholdsvist tåleligt samfund kan man kun gisne om. Men vil være skattekroner i nyttigt arbejde. Imens ønsker vi her på Monokultur det bedste for Kim Møller og hans kammerat.

1 Kommentar »

  1. Man kan jo overveje om, ihvertfald en del af ophavets ageren , dengang tilbage i 70-80′erne, hvor enhver stillen spørgsmål til det “bæredygtige” i det socialistiske eksperiment, nærmest pr. automatik, medførte frådende raseri og villighed til vold, er de “frugter” vi så idag skal slås med, i endnu mere forenklet form?
    Man kan også undre sig over i hvor stigende grad venstrefascisterne villigt marcher under islams fane og paroler, blot for at “være imod mor og far”.

    Comment by PB — February 7, 2010 @ 6:20 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress