Mollerup

Pressen — Drokles on February 28, 2007 at 10:04 am

Dagens Jyllands-Posten er fuld af gode indlæg. Her fra Jørgen Nielsen

DEN omstridte, såkaldte DR-dokumentar “Den Hemmelige Krig” har Danmarks Radio ofret mange ressourcer på.

Hver dag i en uge bringes kritiske nyhedsindslag om regeringen med antydning af forkerte informationer til offentligheden, refererende til en film, som ingen politikere har set. DR har brugt ressourcer på at lave en særlig og omfattende hjemmeside om filmen, og det siges, at DR, næsten før filmen er færdig, indstiller den til Cavlingprisen osv.

Når der så efter filmens fremvisning rejses en storm af kritik mod den vanskeligt gennemskuelige billeddækning, dateringer af indslag, jongleringen med, om det er to, tre eller flere fangeudvekslinger, afvekslende med forhør af forsvarsministeren om noget, der er foregået på krigsskuepladsen for fire eller flere år siden, så rejses der fra flere sider krav om en intern undersøgelse af filmen.

Hvad gør DR så?

Den lader DRs egen lytter- og seernes-redaktør, Jacob Mollerup, undersøge filmen, som han efterfølgende erklærer i orden.

Er der her tale om den samme Jacob Mollerup, som i Bent Blüdnikows bog om “Opgøret om Den Kolde Krig” er omtalt, ifølge bogens register, ikke mindre end 12 gange? På side 76 omtales han som deltager på SED-partiskolen i det hedengangne DDR i Rostock, ikke som elev, men som underviser sammen med sin gamle kollega Bjørn Erichsen.

Er det den samme Jacob Mollerup, som DR nu i disse dage bruger til at frikende sig selv, og som miskrediterer vor regering og vore soldaters indsats i en yderst vanskelig NATO-operation i Afghanistan?

Hvis dette er spiseligt, så sejer a walbekom.

Verden er fuld af navnesammenfald.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress