Danske kommuner vil være svenske

Globalisering, Multikultur, Politik, Postmodernisme — Drokles on February 27, 2007 at 3:39 am

Nu behøver man ikke længere at se over sundet, for at få en ide om , hvad Danmark ville have udviklet sig til, hvis Socialdemokratiet havde beholdt magten. Fra DR

Landets to største byer, København og Århus, er på vej med retningslinjer for større hensyntagen til religion - specielt islam - i skoler, daginstitutioner og på arbejdspladser.

I København lægges der ligefrem op til, at man skal kunne stille krav til firmaer om, at de skal have en religiøs politik, hvis de ønsker opgaver fra kommunen.

Dermed trodser de to kommuner statsminister Anders Fogh Rasmussens appel om mindre religion i det offentlige rum.

Spiller en stor rolle
Københavns integrationsborgmester Jakob Hougaard er stærkt inspireret af et 15-punkts program om religion og integration, som Århus Byråd og integrationsråd har debatteret.

Et af punkterne lægger op til, at religion skal have en naturlig plads i daginstitutioner og skoler. Desuden skal arbejdspladserne vise større hensyn til medarbejdere, der vil praktisere deres religion i arbejdstiden.

- Der er stort behov for, at vi politikere forholder os til religionens betydning. Den spiller en meget stor rolle, når vi diskuterer integration, og det kommer vi ikke udenom, siger Jakob Hougaard til Berlingske Tidende.

Han har bedt Integrationsudvalget i Københavns Kommune om til foråret at komme med et oplæg til, hvordan man kan lave regler, der respekterer religiøse vaner og traditioner.

Dhimmitude, er vist den rette betegnelse. Jeg savner ord. Tænk, at man i skoler og daginstitutioner skal til at respektere en pædofils ideer. Muhammed (lort falde ind i hans mund) voldtog en 9 årig pige, hvilket er strafbart i Danmark. Når man er 9 år går man i 3. klasse. Jacob Hougaard’s forslag er direkte klamt.

hougaard.jpg

Her er et billede af den homoseksuelle Jakob Hougaard. (Redaktionen)

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress