Og tre dødsfald

Diverse — Drokles on January 16, 2010 at 9:29 pm

Forleden fandt selve videnskaben frem til at der kun lever tre burkaer i Danmark. Men nu kan Danmarks Radio fortælle en gruopvækkende historie

Forskerne bag den såkaldte burkaundersøgelse har ikke fundet en eneste burkaklædt kvinde i Danmark.

De frygtes altså alle døde eller konverteret væk fra islam, hvilket er en dødsdom og Monokulturs tanker og dybeste sympati rækker frem mod dem. Må den kristne gud Jesus være deres formummede sjæle nådig.

————————————————————————–

UPDATE: Der er måske stadig håb for de tre savnede burkabærere. Berlingske Tidende kan fortælle om videnskabelige usikkerheder når det drejer sig om kompliceret forskning.

Den nye burkarapport kan ikke bruges til at regne ud, hvor mange personer i Danmark, der bærer burka eller niqab. Den 54 sider lange rapport, som B.T. er kommet i besiddelse af, giver ikke noget videnskabeligt bud på, hvor mange personer i Danmark, der bærer en af de to omstridte muslimske klædedragter, der skjuler kvindens ansigt.

Til gengæld har forfatterne af undersøgelsen, som er lavet på Københavns Universitet, spurgt en række personer, om de kunne give et bud på, hvor mange der bruger niqab i Danmark.

EN meget præcis statistik af en håndfuld slag på tasken, altså.

2 Kommentarer »

 1. pfffff…. ;-)

  Comment by Anna Lyttiger — January 17, 2010 @ 3:39 am
 2. Jeg tillader mig at transplantere min kommentar fra Uriasposten. Den har følgende ordlyd:

  ‘…B.T. afslører: Burka-rapport er rent gætværk…’

  Det er ikke måden at lave rapport på.
  Man kan ikke sidde bag et skrivebord og gætte. Det tror jeg, Kim Møller vil give mig ret i. Hvis personerne bag rapporten havde taget linje 5 på forskellige velvalgte tidspunkter ugen
  igennem, ville allerede det initiativ give et fingerpeg om, at der skal mere til end at ringe rundt og spørge tilfældige eksperter, som i det givne øjeblik ikke er eksperter i den disciplin. Et feltarbejde ville være langt mere relevant.

  Føtex har en filial liggende på Vesterbrogade. Der handler rigtig mange muslimer. Jeg var der i går. Jeg talte tre af de såkaldte hættemåger og ingen burkaer eller andre teltformer: De tre, jeg kunne få øje på, var midaldrende. Hvor er alle hættemågerne dog blevet af i mit kvartér og nabokvarterene? – Er de fløjet sydpå? Eller er der en lov undervejs, som skal gøres til skamme? Eller er provokationen ikke særligt sjov længere?

  Antallet af de forskellige hovedbeklædninger kan efter mit bedste skøn reguleres efter omstændighederne og behovet for provokation. Se, hvor mange vi er! – Ha, I kan selv tælle efter – ikke en eneste!

  Med venlig hilsen

  PS.
  Anna Lyttigers lydord er fint. (Er det ikke fisen i hornlygten, man kommer til at tænke på?)

  Man kan også opfatte rapporten som en seriøs politisk melding. Opgaven useriøs/besvarelse useriøs.

  Med venlig hilsen

  Comment by Emeritus — January 17, 2010 @ 2:28 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress