Glædelig nyhed for islamapologeter

Globalisering, Londonistan, Multikultur — Drokles on February 19, 2007 at 9:34 am

Fra Kristeligt Dagblad

To stærkt religiøse medlemmer af det højreorienterede britiske nationale parti er på anklagebænken for at besidde materialer til at lave bomber, og for planer om at ville skyde premierminister Tony Blair

Ved retten i Manchester bliver historien om to medlemmer af det det fremmedfjendske British National Party, BNP, nu oprullet.

De er under anklage for at have købt kemikalier til at bygge bomber og for at have planer om at skyde premierminister Tony Blair.

De to mænd blev arresteret i september sidste, efter at den enes hustru var gået til politiet. Hustruen til den 49-årige Robert Cottage var blevet bekymret over hans stadigt mere ekstreme synspunkter, efter at han fire år før var blevet medlem af BNP. Samtidig blev en række kemikalier leveret til hjemmet, og han fortalte hende, at han ville skyde Tony Blair; en trussel, som han gentog i sin dagbog.

I en skriftlig erklæring til retten beskriver hun sin mand som meget religiøs, og at han ofte citerede fra Bibelen.

– Han sagde også, at han bad til Gud hele tiden inde i sit hoved, skriver hustruen.

Hun skriver videre, at han troede på, at der var en borgerkrig på vej, hvorfor han opbyggede et lager af fødevarer, der vil holde flere år, samt kemikalier til bomber, en manual til at bygge bomber, en armbrøst og fire luftbøsser.

Hans medanklagede, 62-årige David Jackson, betalte for kemikalierne, men har forklaret, at de bruges til at undervise Robert Cottages søn i kemi. I hans hjem fandt politiet en bue og pil samt to beskyttelsesdragter mod radioaktiv stråling.

Nu vil man høre apologeterne påpege, at islam ikke er årsag til terror, fordi man her har et endegyldigt bevis på, at kristne er ligesådan. Her er, så at sige, den rygende pistol. Andre vil påpege, at det er det samme med alle religioner og nogle vil mene at islamisk terror netop udspringer at kristnes, som de to herrer i artiklen, holdninger til islam.

————————————————————————

Balderblog har i modsætning til mig valgt, at sætte sig lidt mere ind i sagen. Det nytter dog ikke noget, forbindelsen er lavet mellem kristendom og terror og apologeterne vil danse lallende rundt og huje død over USA og sortepræsterne fra DF.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress