Debatten raser over Aia Fog

Diverse — Drokles on February 15, 2007 at 4:09 am

Aia Fog har en artikel i Information, hvor hun forklarer sit skifte fra Socialdemokratiet til Dansk Folkeparti og argumenterer med, at man hos skolebørn ser et fald i dannelse og sociale kompetencer. Det har udløst en del mærkelige kommentarer fra læserne. Bl.a. Peter

Kære Aia Fog, det er netop Dansk Folkeparti, der skaber disse samfundsproblemer.

Øh, nej! Skolebørn er væsentlig ældre end de 5 år DF har ageret støtteparti. En læser af information der ikke kan tælle. En Klas Vinter der kalder sig filosof mener åbenbart at Verden ramler sammen om ham og jøderne er med

Som allerede skrevet flere gange: Information fremstår nu som om avisen - i lighed med hele den øvrige “offentlighed” og DR, men i mere ekstrem provokatørudgave - bliver redigeret af det den tidligere amerikanske udenrigsminister har kaldt “Douglas Feith’s Gestapo”: det nyfascistiske jødisk-amerikanske parti som i Israel hedder Likud mm. og i USA Bushjuntaen (Gore Vidals præcie udtryk) med associerede medlemmer som den jødisk-financierede Hillary Clinton, Israels amerkanske senatsmedlem “demokraten” Lieberman (begge mere Bush end Bush) osv. Partiets ideologi er en apokalyptisk sammenvævning af amerikansk kristenfascisme med jødisk herreracetænkning. Med andre ord: religiøst vanvid, udsprunget af kapitalismens amokløb ved de svimlende riges svimlende havesyge og magtgalskab.

Jamen dog. En studerende ved navn Rasmus Jensen slår fast

Det er en historisk kendsgerning at Dansk Folkeparti er et nazistisk parti.

Hvad han studerer vides ikke. En Per Vadmand følger denne logik

At bekæmpe kulturel fattigdom ved at melde sig ind i DF er som at bekæmpe antisemitisme ved at melde sig ind i DNSAP.

Men noget jeg ikke var klar over kunne Thomas Henriksen oplyse mig om

Egentlig er det vel ikke så vigtigt, hvad vi synes. Det er vel mere væsentligt at se på, hvad “den almindelige borger” i Gjellerupparken synes. Han må trods alt vide det bedst.

Ved det seneste kommunlavalg fik Socialdemokraterne 1488 stemmer mod Dansk Folkepartis 121 - det er ca. tolv gange så mange stemmer! Ved det seneste folketingsvalg fik Socialdemokraterne 1471 stemmer mod Dansk Folkepartis 349 - alt tre gange så mange.

Det er mirakuløst hvis Dansk Folkeparti kan få 349 stemmer i Gjellerupparken.

3 Kommentarer »

 1. Per Vadmand følger ikke nogen som helst form for logik. Manden er rent politisk om muligt endnu mere naiv end Allan Mavepuster. Og jeg tror nok, at han strikker hønsestrik og selv spinder sit uldgarn.

  Comment by GB — February 15, 2007 @ 5:28 am
 2. Der er ikke så meget andet end en perfiditet (hvis der eksisterer et sådant ord) fra mange af kommentarerne.

  Comment by Drokles — February 15, 2007 @ 5:31 am
 3. Kære AIA FOG - hvis det er dig, jeg skriver til!

  Kom lidt ind af en sidedør - jeg genlæste igen de sider i Buttenschøn og Riis´ “ind i Historien”, som jeg skal undervise efter i morgen - og måtte igen konstaterre, at afsnittet om oplægget til Irak-invasionen er skævvredet i en grad, så man kan bruge det som selvstændig kilde i undervisningen.
  Det er OS og USA mod DE ONDE
  - altså stik modsat din opfattelse af forfatternes historiebøger, når emnet hedder Mellemøsten.
  Som formand for vores store folkeskoles historiefagudvalg var det med betænkelighed, at jeg indkøbte bogsættet til de store klasser - som taksebog, nu, hvor de kan risikere at komme op i faget…
  Men jeg valgte systemet, fordi det indeholdt mest FAGLIG viden, selv om det slet ikke er godt nok, og selv om jeg - og de mange andre, ganske almindelige historielærere - finder den lidt for højredrejet, især på de øverste klassetrin…
  Derfor er det fantastisk at opleve en forælder¨, der finder den modsat….
  Ak ja, hvor langt til højre er man så selv?

  med fredelig hilsen

  Comment by Per Heyn — March 4, 2008 @ 12:36 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress