Demokrati og islam

Diverse — Drokles on October 27, 2006 at 8:18 am

Fra BT

Moderate muslimer, der går ind i politik, må være forberedt på ubehageligheder fra rabiate muslimer.

Overfald, trusler og spytklatter. Det er den barske hverdag for muslimske lokalpolitikere i Danmark, skriver morgenavisen 24timer. Ali Maktabi (S), der sidder i kommunalbestyrelsen i Frederiksberg Kommune, er blevet spyttet efter og truet flere gange.

Her på bloggen tilslutter vi os udsagnet; der er moderate muslimer, men ingen moderat islam! Oven i købet er der demokratiske muslimer, i hvert fald muslimer der går den demokratiske vej (denne adskildelse for at filtrere imamerne fra, som de radikale falder i svime over, når de istedet for at generere optøjer, lægger taktikken om og sagsøger). Men det er ikke nemt for de moderate og jeg må sige til dem, at det letteste for dem ville være, hvis de erkendte deres forskruede religions menneskeforagt og smed den af sig, som det uværdige åg det er.

 - Der er flere steder, hvor jeg ikke har lyst til at gå hen i København for min egen sikkerheds skyld. Det er meget trist, at en lille gruppe rabiate muslimer forsøger at presse mig og formentlig andre moderate muslimer til ikke at være aktive i politik, siger han.

Forfatteren Mohammed Rafiq, der sidder i Venstres lokalgruppe på Vesterbro i København, blev så sent som i april overfaldet af fire unge islamister på Rådhuspladsen.

- Jeg er bange for, at de rabiate muslimer kan skræmme moderate muslimer til ikke at turde ytre sig, siger Rafiq, der selv bor på en hemmelig adresse.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress