God pointe i Kristeligt Dagblads Leder

Orientalisme, Politik — Drokles on February 8, 2007 at 4:14 pm

Fra Kristeligt Dagblad

LEDER: Da paven besøgte Tyrkiet i november, forlød det, at han var vendt på en tallerken og nu støttede tyrkisk EU-medlemskab. Som kardinal havde han argumenteret imod Tyrkiets optagelse i EU, men ved en pressekonference hævdede Tyrkiets ministerpræsident Recep Erdogan, at Pave Benedikt XVI som den katolske kirkes overhoved bakker fuldt op om Tyrkiets EU-ambition. Det vakte en vis undren og spekulation, for Vatikanet bekræftede ikke selv denne kovending i spørgsmålet. Men nu skriver det troværdige katolske blad The Tablet, at paven efter alt at dømme har indgået en handel med Tyrkiet. Hvis han støtter landets EU-ambitioner, vil tyrkerne som mod-ydelse sikre det lille katolske mindretal på bare 35.000 mennesker i landet.

Skide godt Pave Benny, vi ser frem til Tyrkiets medlemskab.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress