Multikultur

Globalisering — Drokles on February 6, 2007 at 3:38 pm

Fra BT

Tirsdag morgen døde en hårdt såret mand, som ellers i første omgang havde overlevet likvideringer på en kinesisk restaurant i byen Sittensen. Nu står politiet igen på bar bund, idet man satte sin lid til mandens udsagn i sagen.

De tyske medier mener mafiaen står bag mordene på restaurant Lin Yue´.

Danny - som tidligere hed Wing Hung F - var oprindeligt fra Hongkong, men efter at have boet i England, rykkede han i 1997 teltpælene op og flyttede til Tyskland, hvor han åbnede restauranten Lin Yue´ sammen med sin tyskfødte kone Anny, og det gik tilsyneladende godt med forretningen.

Parret købte sig hurtigt en stor, mørk BMW fra 5-serien, og det spekuleres nu i, om den kinesiske mafia ville have del i den velstand familien havde opnået.

- De første undersøgelser har ikke givet nogle resultater. Vi har i efterforskningen af (restaurant. red) Lin Yue´ også taget med i overvejelserne, at det kan dreje sig om organiseret kriminalitet, siger polititalsmand Detlev Kaldinski til Bild.

Befolkningen i den tysk by er mere klare i mælet.

- Det er den kinesiske mafia som har henrettet Danny, Anny og deres ansatte, sagde en af byens beboere til Bild.

(…)

Politets vigtigste spor - en mand der blev fundet hårdt såret i huset, døde tirsdag morgen, og dermed står politiet tilsyneladende fuldstændig på bar bund i sagen.

Et to-årigt barn er nu den eneste overlevende fra restauranten.

Det tyske retsvæsen burde vise lidt fleksibilitet og ikke mase vesterlandske dogmer om retsstat og lighed for loven og jeg ved snart ikke hvad, ned over sagesløse kulturer. Der har været en konflikt mellem kinesere som nu er løst uden vores imperialistiske og demokratinormative indblanding.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress