Fremtiden

Diverse — Drokles on November 22, 2009 at 2:02 am

Med et vel overstået kommunalvalg, hvor det blev konkluderet af flere eksperter at rød blok vandt og at borgmestrene nu udgjorde en opposition til regeringen genvinder regeringen ifølge en meningsmåling sit flertal. Hvis man er tilhænger af Ralf Pittelkows målingslov, der siger at regeringer altid vil ligge underdrejet mellem valgene er det dårlige udsigter for oppositionen. At beskæftige sig med de politiske meningsmålinger kan nu let komme til at virke, som de to århusianere, der skulle kontrollere fyrtårnet; “Nu virker den! Nu virker den ikke. Nu virker den!…” Det går op og ned og man fristes let til at læse noget ind i tal, der ikke er belæg for. Alligevel synes jeg dagens meningsmåling fra Capacent på vegne af Danmarks Radio har noget interessant at fortælle.

meningsmaling

Fra 11/08 til den 20/11 er Dansk Folkepartis tilslutning blandt de 18-34 årige steget fra 7,3% til 17,4%. Det er mere end landgennemsnittet på 16,7%.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress