Venstrefløjens racisme

Forbrydelse og straf, Politik — Drokles on February 5, 2007 at 10:43 pm

Her er en lidt underlig historie fra DR

Ukendte gerningsmænd har overhældt muren til det danske generalkonsulat i Flensborg med maling.
Baggrunden er formentlig striden mellem aktivister og autonome og så Københavns Kommune om Ungdomshuset på Jagtvej i København.
En talsmand for kriminalpolitiet siger, at det er meget muligt, at også flere gravskændinger og dækafbrændinger i Flensburg har forbindelse til balladen om ungdomshuset.
Den Sydslesvigske Vælgerforening, der repræsenterer det danske mindretal i Tyskland, har også modtaget trusler, som er meldt til politiet.
- Tyske autonome har hængt os op på sagen om ungdomshuset. Men vi kan jo ikke være ansvarlige for, hvad der sker i København, siger talsmanden for vælgerforeningen, Lars Erik Bethge til det tyske nyhedsbureau DPA.

Overfalder man folk der tilhører et mindretal fordi at man er utilfreds med forholdene i disse folks hjemland?

2 Kommentarer »

 1. Jeg tror venstrefløjen har givet ordet Racisme en ny betydning, så det i dag betyder disrespekt over for muslimer. Desuden kan folk på venstrefløjen ifølge venstrefløjen selv, per definition ikke være racister.

  Så selvom det selvfølgelig er en soleklar paralel imellem dette og andre ting der i dag bliver kaldt racisme, så er der ingen på venstrefløjen der vil ane hvad Du mener. De vil sandsynligvis se dette som et forsøg på at aflede opmærksomheden væk fra “den egentlige racisme”, nemlig disrespekt af muslimer.

  Ventrefløjens anti-racister kræver dhimmistatus, og det kan kun gå for langsom.

  Comment by Phanarath — February 6, 2007 @ 4:45 am
 2. Du har helt ret. Jeg er dog stadig overrasket. En ting er at venstrefløjen var fascistoide, det havde man ligesom vænnet sig til, men at de straffer etniske grupper kollektivt?

  Det har de jo selvfølgelig altid gjort med amerikanere og israelere (og jøder), men man havde altid troet at det var kuriøse undtagelser.

  Den totalitære logik udarter åbenbart altid i det samme had til det anderledes, hvilket indkluderer alle andre mennesker.

  Comment by Drokles — February 6, 2007 @ 11:32 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress