Mafiaen i danmark

Diverse — Drokles on February 5, 2007 at 4:40 am

Jeg spurgte engang min frisør hvorfor hendes butiksrude havde været smadret så mange gange, i den seneste tid. Hun fortalte mig at hun var blevet opsøgt af en pakistaner, der ville købe hendes butik for at åbne en kiosk. Da hun ikke ville sælge blev hun efterfølgende flere gange opsøgt af pakistanske mænd, der enten stod og nedstirrede hende, når hun var alene i butikken, eller direkte gik ind i butikken og umotiveret væltede rundt i baglokalerne.

Hun blev igen og igen opsøgt af pakistaneren med kioskdrømmene der nu var ledsaget af et lille entourage af tavse mænd og altid når hun var alene i butikken og igen og igen afslog hun at sælge. Det var i den periode hendes butiksrude bagyndte at gå itu. Hun meldte de sære hændelser til politiet der bekræftede, at det var et generelt mønster som de ofte stødte på, især på Nørrebro og de patruljerede derefter oftere ved hendes frisør-salon. Endelig stoppede de mystiske hændelser. Der kom heller ingen nye bud fra den pakistanske kiosk-drømmer, måske fordi han fandt en anden der gerne ville sælge sin forretning.

Fra Berlingske Tidende

De hårde, kriminelle indvandrerbander har taget rene mafia-metoder til sig og opkræver i nogle områder »beskyttelsespenge« fra lokale barer, restauranter og diskoteker. I forvejen er det kendt, at disse bander står bag udbredt narkohandel og presser rockerne på det lukrative marked for organiseret kriminalitet.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress