Gode nyheder?

Diverse — Drokles on February 5, 2007 at 4:12 am

En overskrift fra Jyllands-Posten Færre unge kriminelle indvandrere lyder umiddelbart som om det er gode nyheder. Men….

»Der er kommet færre indvandrere på gaderne. Arbejdsmarkedet og uddannelseinstitutionerne er siden 90erne blevet bedre til at tage imod indvandrerne. Desuden er de unge indvandrere blevet mere religiøse. Det er tvivlsomt, om det i sig selv er positivt, men det fører til mindre kriminalitet,« siger Fahmy Almajid.

Citatet fra Fahmy Almajidor viser at muslimer er dem der begår kriminaliteten blandt indvandrerne. Desuden viser alle erfaringer, at et mere religiøst muslimsk miljø også er et mere terrorforanstaltene miljø. Og terror er jo også kriminelt, men da det kræver en del forberedelse og lang tids legen kispus med efterretningstjenesterne er det kriminalitet for fremtiden.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress