Diversitet på KUA

Akademia, Politik, venstrefløjen — Sobieski on November 17, 2009 at 3:39 pm

Dette er en fotodokument og et øjebliksbillede i valgkampen op til kommunalvalget 2009 på det gamle Københavns Universitet Amager. Objektet for denne fotoundersøgelse er valgplakater fra de forskellige partier. Metoden består i at fotografere alle plakater som jeg passerede.

a1

a2

a3

Socialdemokratiets kandidat Anette er pænt repræsenteret. Der har været nogle flittige DSU’ere ude i sidste øjeblik. Det er måske også sidste øjeblik for det gamle parti, der kun har en vis moderlig omfavnelse at byde på. “Kom til mor!”

sf1

sf2

sf3

sf4

sf5

sf6

SF er stærkt repræsenteret med noget flere kandidater end Soc. dem. Naturligt går tendensen fra Socialdemokratisk metaltræthed over i en mere radikal udlægning af new labour, som også er mere ungdommelig og har “feel good” vibes. I stedet for det store partis absolutte pampervælde sættes i stedet det absolutte intelligensiavælde.

el1

el2

el3

el4

el5

Den historiske videnskabelige fremmarch mod det socialistiske samfund befinder sig i terminalstadiet og er derfor afløst af en dyrkelse af forskelligheden og tolerancen som det absolutte toppunkt af rationalitet og menneskelig stræben. Radikal tolerance betyder implicit forkastelsen af alle absolutte værdier, og må qua sin egen logik føre til…

nh1

nh2

nh3

nh4

NIHILISMEN!

Den sande konsekvens af denne må man jo som rationelt menneske frygte.

Ok, nu er næsten 50% af befolkningen repræsenteret ude hos humanisterne, men hvad så med antallet af VKO valgplakater? Lad mig blot citere fra en eller anden film:

“A BIG FAT FUCKING ZERO!”

God valgaften.

3 Kommentarer »

 1. Kære Monokultur, må vi bringe et af jeres fotos i fagbladet Journalisten?
  Det haster: ring venligst: Julie 28 45 55 45

  Comment by Julie — October 30, 2013 @ 2:42 pm
 2. Ja, gør i bare det, hvis i angiver kilde.

  Comment by Drokles — October 31, 2013 @ 11:19 am
 3. Det er helt i orden med mig.

  mvh.
  Webmaster

  Comment by Sobieski — November 1, 2013 @ 10:40 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress