De undergravende

Diverse, Historie, Multikultur, venstrefløjen — Drokles on November 8, 2009 at 4:05 am

Et interessant foredrag med den tidligere KGB agent Yuri Bezmenov med speciale i psykologisk krigsførelse

DETTE link kan foredraget ses i sammenhæng (det er mig ikke muligt at “embedde” en spilleliste). Man kommer uværligt til at tænke på reformpædagogikken, Dragsdal og islamapologeterne og hvorfor Asmaa skulle på skole i det arabiske. Men USA arbejder efter lignende metoder mod deres fjender og betydningen af at eksponere friheden gennem radio, TV og internettet målrettet til f.eks. det iranske folk og især de unge af dem skal ikke undervurderes.

Sårbarheden overfor undergravning afhænger af, hvor sundt samfundet er, hvor stærk regimet står og hvor meget man kan spille på allehånde niveauer af indre modsætninger. Men de vestlige demokratier modstod KGB, mens Sovietunionen imploderede. Men overlejringen af forskruet tankegods lever endnu og fortsætter, hvor det andet slap med et nyt mål - det multietniske samfund. Og her er for begge parter, både fortalerne for ddet multietniske og forsvarerne af folket, tale om et kapløb med tiden. Hvor det “nye samfund”, der tidligere blev lovet var et abstrakt ideal er det multietniske samfund en løbende og stadigt mere negativ virkelig erfaring. Om erkendelsen eller det uafvendelige kollaps kommer først vil tiden vise. Som Yuri Bezmenov pointerer handler det i sidste ende om evne til at stå fast på sit samfunds og sin kulturs værdier og her er Danmark i en bedre position end de fleste andre vestlige lande. Når det første vesteuropæiske land kollapser i vold, der grænser til borgerkrig vil konklusionen være klar. England, Frankrig, Holland og Sverige er alle blevet set som rollemodeller vi kunne lære meget af, som DDR var det i gamle dage og deres sammenbrud vil som Murens fald også være sammenbruddet for det multietniske paradigme og benægterne af islams essens.

5 Kommentarer »

 1. “Når det første vesteuropæiske land kollapser i vold,der grænser til borgerkrig vil konklusionen være klar. ”

  Mon ikke England er den førende kandidat her?
  Den oprindelige befolkning er , historisk,trods alt mere parart til fysisk modstand mod det der bliver betragtet som overgreb, end feks. Sverige, der snart står i problemer til halsen men er uden tradition for selvforsvar og samtidig er befængt med politisk korrekthed i grotesk grad.
  Sverige vil nok glide stille over i at være gradvis kalifat, med større enklaver af den oprindelige befolkning i mere eller mindre “accepterede” områder, dog udsat for lejlighedsvis jihad.

  Comment by PB. — November 8, 2009 @ 2:14 pm
 2. http://www.youtube.com/watch?v=JN0By0xbst8 http://www.youtube.com/watch?v=DoaS6Tt6ODY http://www.youtube.com/watch?v=qJ30f9OfuFs http://www.youtube.com/watch?v=pX_9kKvyjJs http://www.youtube.com/watch?v=bivEvWDWxlI http://www.youtube.com/watch?v=wgUmpwZiGjg http://www.youtube.com/watch?v=1VctBWelXt4

  Fra polit-blogs.net

  Comment by Peter Buch — November 8, 2009 @ 8:12 pm
 3. Bezmenov havde en periode sin daglige gang på CBS og hvis man ser nogle af de canadiske ting igennem fra den periode dukker flere interessante dokumentarfilm op, som lader til at have været præget af hans foredrag.
  Her er eksempelvis en interessant dokumentar om hvordan KGB i årevis ejede den største græske avis. Og gennem en dejlig blanding af sport, bare damer og anti-amerikanisme ganske effektivt fik ledt fåreflokken derhen hvor man ville.
  Danske og norske landsforrædere som arne treholt og arne petersen deltager også i udsendelsen. Eftersom KGBs virksomhed ikke var ulovlig (eller ihvertilfælde ikke kunne retsforfølges effektivt)er det kun fantasien der sætter grænser for hvor meget hokus-pokus de har bedrevet gennem tiden. (hvad laver lisbeth knudsen egentlig på berlingeren?)

  Det er min personlige opfattelse, at ´68 oprøret aldrig havde fundet sted uden KGBs geniale blanding af afhængighedsskabende stoffer og dis-information.

  http://www.tinyurl.dk/11546

  Jeg vil også gerne gøre opmærksom på en yderst skræmmende bog skrevet af joseph douglass, “Red Cocaine - The drugging of america and the West” som jeg støtte ind i for nogen dage siden. MEGET interessant læsning… Især når man betænker russernes veludviklede behaviouristiske psykologi personificeret af ingen ringere end Pavlov, som iøvrigt skrev et 400 sider langt værk om dis-info strategier på ordre fra Lenin selv. Emnet var grænserne for hvad der får folk til at tænke “det kan ikke passe”…

  http://www.tinyurl.dk/11547

  Comment by Frank Kitman — November 9, 2009 @ 8:55 pm
 4. Det er ikke vanskeligt at “embedde” det samlende bidrag også:

  skriv/kopier: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=JN0By0xbst8]

  ‘Hvornår den næste mur falder’ - om ca. 20 år

  Comment by Sonia — November 11, 2009 @ 7:35 pm
 5. England er helt sikkert en kandidat PB. En god ven sagde til mig at svenskerne led af den uheldige viden at de altid kunne flygte ud i skovene og derfor ikke var helt så seriøse med, hvornår det blev utåleligt, som os andre, der ikke har samme luksus.

  Tak for linket Kitman. At KGB pustede til ilden skal ikke sløre at der i os selv findes et stort potentiale for kulturelt selvhad, der ikke nødvendigvis behøver udefra kommende indblanding for at levfe.

  Tak for hjælpen Sonia, men det virker desværre ikke. Jeg vil prøve mig frem.

  Comment by Drokles — November 15, 2009 @ 10:00 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress