Kristne forfølges i Irak

Diverse — Drokles on February 2, 2007 at 6:40 am

Man kunne sige i hele den muslimske verden, men nu er det Irak hvor det strammer til. Fra Kristeligt Dagblad

Siden krigens begyndelse i 2003 har omkring 350.000 kristne forladt Irak, vurderer Barnabas Fund, en kristen interesseorganisation, der overvåger forfølgelse af kristne i verden. Andre kilder sætter tallet lavere, men sandheden er, at ingen i øjeblikket har præcise tal på den kristne irakiske befolknings størrelse. Barnabas Fund anslår i dag, at gruppen tæller cirka 500.000 personer, og vidnesbyrd fra kristne i Irak samt kristne flygtninge peger på, at den skrøbelige sikkerhedssituation i landet for alvor er begyndt at påvirke de forskellige kristne menigheder.

Det sætter unægteligt den muslimske paranoia lidt i relief.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress