Oh, Canada!

Orientalisme — Drokles on February 1, 2007 at 3:30 am

Ofte bliver Canada hevet frem som et forbildede for det multietniske projekt. Det har dog ligget lidt sløjt på det seneste, efterhånden som kendskabet til USA-Europestile stiger. Kulturer er værdibaserede og nogle værdier er uforenelige, et faktum som multikulten ikke forstår. Flere canadiere har derimod den erkendelse og derfor kommer også de til at se stadigt mere ugæstfrie ud. Fra Jyllands-Posten

Sten ikke kvinderne til døde, brænd dem ikke og undlad omskæring.

Så direkte udtrykker byrådet sig til indvandrere, der har planer om at slå sig ned i den lille by, Herouxville, der med sine 1.300 indbyggere ligger i den fransktalende Quebec-provins i Canada.

Foreløbig huser den lille by kun en enkelt indvandrerfamilie, men hjemmesiden har pustet til den verserende integrations-debat.

Teksten på hjemmesiden dukker op midt i en overophedet debat om sameksistens mellem canadiere og indvandrere, der raser i Quebec, og den har vakt voldsom vrede blandt muslimerne.

Reglerne opsat af byrådet i Herouxville, der også forbyder brugen af andre kulturers traditionelle klædedragter. Også selvom dette er tiladt efter en højesteretsdom.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress