Yderligere stramninger i sigte

Diverse — Sobieski on January 31, 2007 at 7:02 pm

Skulle nogen være i tvivl om det, så skal der være flere stramninger af udlændingepolitikken, ikke færre!

Svindlere og plattenslagere finder altid nye veje:

Fra EB.

Regeringens opstramninger på familiesammenføringsområdet fra 2002 er ikke nær så effektive, som de ser ud til på papiret. Det er en af årsagerne til, at den samlede indvandring til Danmark er højere end nogensinde, afslører Ekstra Bladet i dag.

Det finder typisk sted ved, at de kommer ind i landet på en midlertidig opholdstilladelse, for eksempel begrundet i et bestemt job eller studieophold.

Ja, det er de få som ødelægger det for de mange, sådan er det altid. Lovgivningen straffer altid kollektivt og det går ud over mange der ikke fortjener det. Forvent flere tårepersere fra D(D)R og Politiken i nær fremtid når smuthullerne forsøges stoppet.

tal fra Danmarks Statistik afslører, at antallet af tyrkere og pakistanere, der kommer til Danmark for at arbejde eller uddanne sig, samtidig er steget markant.

Efter stramningerne dalede antallet af familiesammenføringer - men samtidig steg det samlede antal af mennesker, der kom for at arbejde eller studere eksplosivt.

…Leif Randeris [indvandrer rådgivningen] mener, rigtigt mange fupper. Han tvivler f. eks. stærkt på, at et stort antal tyrkere og pakistanere pludselig skulle være i besiddelse af uddannelser, som man ikke støder på hos deres familiemedlemmer i Danmark.

Ja, så er vi kommet til endnu et punkt hvor tilliden må vige for yderligere kontrol. Det bliver dyrt for skatteyderne når der skal kontrolleres i detaljen. OG DER SKAL KONTROLLERES!

…Ishøjs socialdemokratiske borgmester Ole Bjørstorp mener at iagttage i sin kommune, hvor han ikke kan få det til at stemme, at såkaldte studerende på midlertidige opholdstilladelser kæmper for at betale ejerboliger, der signalerer varigt ophold.

Desværre kan vi ikke hvile på lauerbærrene i forventning om at de fuldgode tiltag på udlændingeområdet vil fungere uden justering og vedligeholdelse. Det er ligesom at gøre rent på et slot, er der kommet orden i den ene fløj, er rodet allerede ved at tage til igen i den anden. Vi kan kun sørge for at dem med ledelsesansvar kan holde rodet fra døren. Jeg ved hvem der kan og især hvem der ikke kan.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress