Khader dømmer med sikker hånd

Orientalisme, Pressen — Drokles on January 30, 2007 at 8:46 am

I BT kan man læse at den Radikale Naser Khader vil have en dokumentarfilm stoppet fra at blive sendt på TV, da han indgår i den på lige fod med imam Ahmed Akkari. Khader fælder en glimrende dom over den psykisk ustabile akkari.

»Det ville jeg aldrig have sagt ja til. Jeg synes ikke, Akkari og imamerne skal have mere taletid. Det afgørende er, at jeg ikke vil bruges til at gøre ham interessant.

Det er en mand, der har truet med at bombesprænge mig, og som i en periode har ødelagt mit liv. Han er medskyldig i, at over 120 mennesker rundt om i verden er døde under Muhammedsagen,« siger Naser Khader.

Så sandt som det er sagt.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress