Konvertitterne

Diverse — Drokles on October 16, 2009 at 4:33 pm

Lighed er bedre en frihed for de korrekte for i kampen for lighed kan man både forfølge sin ideologi og sine medmennesker lige uhæmmet. De korrekte har længe har våndet sig over at der kun er det alt for utilstrækkelige religionsfrihed og ikke den endelige religionslighed. I al deres larm over at imamerne ikke får offentlige midler, egne programmer i Danmarks Radio og et knælende kongehus hører man nu ikke meget om de muslimer, der gerne vil være fri - for islam. I mangelen på statsfrie TV-stationer i Danmark må vi projicere den engelske virkelighed over i de danske.

Hvorfor missionerer Folkekirken egentlig ikke blandt muslimer?

2 Kommentarer »

 1. Hvorfor missionerer Folkekirken egentlig ikke blandt muslimer?

  Et utrolig godt spørgsmål, som nok hurtigt vil løbe på det skær der hedder , Feminisering af folkekirken, politisk korrekt justering af “karrieren” ,Alm. mangel på begreb om hvad det egentlig er , vi, som samfund, er ved at blive overrendt af.
  Dvs. evnen til at se og bekymre sig om vort samfund og vore efterkommere, ud over her og nu.

  Comment by PB — October 16, 2009 @ 5:32 pm
 2. Den var engang i sin helhed på nettet. Nu ser jeg kun You Tube i fire dele, men det er måske den hele ?

  http://video.google.com/videosearch?hl=da&rls=com.microsoft:da:&rlz=1I7MEDB_da&q=channel4+persecution+converts&lr=&um=1&ie=UTF-8&ei=mgTaSv-FGM7Z-Qbr15G2DQ&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CBAQqwQwAA#q=Persecution+of+3000+Ex-Muslim+Christians+in+UK+&hl=da&emb=0

  Comment by Snaphanen — October 17, 2009 @ 7:56 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress