Kina

Globalisering, Multikultur, islam — Drokles on October 9, 2009 at 4:48 am

Fra Politiken

»Der er ikke andre veje til frelse og til at undgå denne undertrykkelse og dette tyranni, medmindre I seriøst forbereder jer på hellig krig i Allahs navn og bærer jeres våben imod de nådesløse brutale indvandrerbøller«, siger Abu Yahia Al-Libi i videoen til Kinas muslimske minoritet, uighurerne.

Indvandrerbøllerne er de klassiske kinesere, som med vanlig arrogance

Men almindelig arrogant kinesisk praksis er ikke konfliktens kerne. Den er etnisk, national og religiøs, som disse grusomme billeder viser.

Denne vrede og ganske foragt for tilfældige mennesker er ikke fortællingen om et fjernt gammelkommunistisk centralistisk styres ufølsomhed. Det er fortællingen om det multietniske sammenbrud i den moderne verden. Kvinden, som 1:20 tæsker løs på en sagesløs er formummet og sandsynligvis derfor muslim. At den eneste kvinde, som deltager i volden er formummet er ikke en tilfældighed. Islam, formummelse og ukontrolleret had og vold er uløseligt forbundne.

Kinas gryende åbenhed og omfavnelse af udvikling er for alvor stødt på globaliseringens problemer.

1 Kommentar »

  1. Ja. Kinas voksende velstand tiltrækker Islam. Islam fornægter sig ikke. Tilhængerne tigger med den ene hånd og hugger hovedet af de vantro med den anden.

    Med venlig hilsen

    Comment by Emeritus — October 10, 2009 @ 3:12 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress