Tyrkiet

Diverse — Drokles on November 10, 2009 at 7:45 pm

Hvis man er i tvivl om, hvordan det går med islamifiseringen af Tyrkiet kan man blot se i statistikken. Fra ANSA

(ANSAmed) - ANKARA, 9 NOV - Guldunya Toren was murdered at a hospital in Istanbul in 2004 after giving birth to a child conceived in an extramarital affair; Kadriye Demirel was killed in Diyarbakir in 2003 by her brother because she became pregnant after being raped; Birgul Isik was murdered in 2005 in Elazig by her son when she claimed on a TV show that she was subjected to violence. These are only three out of 4.063 women killed in Turkey by their relatives in the last six years and seven months. Statistics made public by Justice Minister Sadullah Ergin reveal that the number of women murdered in Turkey has drastically increased (+1.400%) in the past seven years, at an average of 4.5 women per day, 31 per week, as pro-government Today’s Zaman reports.

Det arter sig når de træder ind i EU skal vi tro.

1 Kommentar »

  1. Men, men, men Tyrkiet bliver jo gang på gang fremhævet som eksempel på hvor moderat og demokratisk islam kan udvikle sig og hvor velkomment landet derfor er i den europæiske familie?!?

    Jag fåsto igge nokket efterhånden.

    Comment by Mikael — November 13, 2009 @ 2:06 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress