Det er synd for muslimer

Diverse — Drokles on January 27, 2007 at 4:33 pm

I Kristeligt Dagblad kan man under overskriften “Muslimer er altid skurke i film” læse

Vestlige film fremmer negative stereotyper om muslimer. Alt for ofte optræder muslimerne som skurke, klager en muslimsk interesseorganisation nu.

– Muslimske good guys eksisterer simpelthen ikke på film i Vesten, siger Arzu Merali, der er medforfatter til en rapport, som den Islamiske Menneskerettighedskommision i Storbritannien har udsendt.

Ifølge rapporten spiller film en afgørende rolle i skabelsen af et grimt og overdrevet billede af muslimer. Kommissionen baserer sin konklusion på interview med næsten 1250 britiske muslimer. Af dem fandt 62 procent, at filmmediet generelt er “islamofobisk”, og 14 procent af dem kaldte filmbranchen for “racistisk”.

Lidt fascinerende at se hvordan 62% af 1250 britiske muslimers mening bliver til en sandhed i sin egen ret. På samme måde må sandheden om muslimers tilstedeværelse i de vestlige samfund også beviseligt være et problem for demokratiet fordi vi nu er mange der mener det.

– Film fra både Hollywood og Storbritannien har bidraget til en dæmonisering af muslimer. Vi bliver fremstillet som voldelige og tilbagestående, og det forstærker de eksisterende fordomme, siger Merali.

– Det går helt tilbage til før angrebene på USA den 11. september 2001, fortsætter han.

Rapporten retter en anklagende finger mod film fra så langt tilbage som 1981, for eksempel “Jagten på den forsvundne skat”. Her er eksempelvis “de kulturelle stereotyper og scenarier fuldstændigt åbenlyse”. Reuters

Man kan lære meget fra film. Sandheden er at skurke ofte også er muslimer i virkeligheden. 11. September var således et muslimsk angreb såsom 95% af al terror der begås i verden. Ydermere er muslimske lande rædselsfulde at bo i, selv for muslimerne der flygter fra dem i hobetal. 1.000.000 muslimske kvinder myrdes hvert år af muslimer og pædofili er ikke forbudt i noget muslimsk land. Sådan kunne man blive ved og det er næsten ubærligt, hvad statsinmstitutioner som DR og BBC også mener og derfor lyver, hvor de kan slippe afsted med det.

I øvrigt er skurkene i “Jagten på den forsvundne skat” ikke muslimer men tyskere og en arrogant franskmand ved navn Belloq. Heltens ven er den ægyptiske Sallah der repræsenterer anstændighed og gammeldags dannelse.

islam4kids.jpg

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress