Formynderiet fortsætter

Diverse — Drokles on January 25, 2007 at 3:16 pm

Den konservative forbrugerminister vil have slikket væk fra børnehøjde i butikkerne. Det sker fordi børnene spiser for meget slik. Åbenbart står forældrene totalt magtesløse med Dankortet i hånden. De kan ikke sige nej og må derfor få ministeren til at få butikkerne til at skjule slikket. Man kan jo ikke forbyde det. At sige nej er at gøre sig upopulær og det kan man ikke kræve af moderne mennesker.

Hvis man er så bange for fede børn, så brug istedet de institutioner der i forvejen står til rådighed for regeringen, nemlig skolerne og daginstitutionerne. Husgerning (madlavning)og idræt kunne for eksempel få flere timer. Der er jo ingen der siger at skoledagen skal slutte kl. 13:00.

Jeg undrer mig over at nogle mennesker kæmper en indædt kamp for at komme ind i politik, hvis de alligevel ikke har nogle politiske holdninger. Det er et snakkende mellemlag der omsætter deres småligheder til snærende regler for andre menneskers frihed og i og med deres principløshed er der ingen grænser for hvor langt de mener staten kan vade ind i privatsfæren. Dommen over andres liv leverer et uerstatteligt sus.

0 Kommentarer »

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Kommentér indlægget...

Monokultur kører på WordPress